В третия формат Уикенд на ПРОМЯНАТА на 26 ноември (събота) от 12:40 часа
д-р Татяна Николова ще представи лекция на тема „Път към съхранение и възстановяване на здравето“

nikolova

Д-р Татяна Николова завършва Харковския медицински университет и има 32 години практика като лекар, като първите 10 прекарва в Спешно отделение.
В последните 15 години обаче започва да практикува алтернативна медицина. Интересът й към нея се поражда покрай собствените й здравословни проблеми, за които традиционната медицина не може да даде отговор.

Задълбоченото изучаване на алтернативните подходи я убеждват, че тайната на доброто здраве се крие в простите неща – позитивно мислене, дишане, здравословно хранене, редуване на умствена и двигателна активност. Така д-р Николова започва да прилага методите на нетрадиционната медицина в лицето на хранителните добавки, билковите препарати, както и позитивни утвърждения, методите на Силва, Луиз Хей, д-р Синелников, Норбеков, компютърната диагностика и честотните терапии с апаратура „Оберон”.

Благодарение на тези методи, тя успява да възстанови напълно собственото си здраве и започва да помага и на своите пациенти също да оздравеят напълно и трайно.

Към настоящия момент д-р Николова работи в Медицински център „Здравословен живот” (с био-резонансна апаратура „Оберон”. Нейни основни помощници в работата са продуктите на Корал клуб Интернешънъл.

С примери от личната си практика, д-р Николова ще сподели Концепция за здраве в четири прости стъпки:

1-ви принцип: Комплексен подход

Най-ценното, което имаме в живота – това е нашето здраве и да го опазим – зависи от самите нас. Никой друг не може да се грижи за нашето собствено здраве. Как да направим така, че да се научим да управляваме своето здраве?

Нова картина

2-ри принцип: Принцип на възобновяемост (регенерация) на клетките.
Човешкия организъм се състои от 12 системи. Системите се състоят от органи. Органите от тъкани, а тъканите се състоят от клетки. Клетките не живеят дълго, те умират и се раждат нови клетки. Това е постоянен процес. След 5 -7 години вие ще се състоите от съвсем нови клетки. Въпросът е, от какви? Какво хранене са получили вашите клетки в течение на това време? Въпросът е, получава ли вашата клетка всичко необходимо с храната, която сега приемате?
От физиологична гледна точка, на клетката е нужно: вода, храна и кислород

Ако клетките получават всичко необходимо, за да могат да функционират пълноценно – да се хранят, да отделят отпадните вещества и да се размножават, те ще бъдат здрави. Следователно нашите органи и системи ще работят правилно и нормално и цялото ни тяло ще се радва на здраве и енергия.

Най-важно в нашето хранене – да приемаме онези хранителни вещества, които са ни необходими да бъдем здрави, жизнени и енергични.
Да се погрижим за нашите клетки!
Път към здраве в 4 стъпки: хидратиране, чистене, хранене и защита.

В лекцията на д-р Николова ще научим още:

Какво са аминокиселините, минералите, витамините, ензимите, незаменимите мастни киселини?
Как да хидратираме организма си? С каква вода? Какво количество?
Как безопасно и ефективно да се очисти целия организъм на клетъчно ниво от шлаките, токсините, паразитните инфекции? Колко често?
Как да нахраним клетките?
Има ли средства за защита от вредни влияния?

Не пропускайте рядката възможност да получите ценна информация от човека и лекаря – д-р Татяна Николова!

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050