На 27 ноември (неделя) от 13:20 часа Росен Чакъров  в лекция-разговор ще сподели за „Философия на храненето, щадящи топлинни обработки и здравословни съвети“.

roschak

Росен Чакъров (Chef Chakarov) е професионален готвач с над 12 години опит и международни кулинарни награди.

Като един от водещите кулинарни експерти, Росен Чакъров е добре познат със своите кулинарни работилници и презентации за деца, младежи и социални готварски класове на определена тематика. Главен готвач, консултант и обучител на множество ресторанти и хотели в България и Кипър. Автор на „Здравословна кулинарна работилница и демонстрации“, които провежда вече над три години, събрали публика от стотици хора любители и професионалисти. Кулинарен презентатор на Фермерските пазарите в България. Водещ на готварски рубрики, телевизионни участия и гост готвач, познат със своите здравословни съвети, вечери и менюта. 

Rosen

 

По време на третото издание на Уикенд на Промяната, той ще сподели за традиционните български продукти, приготвени по автентични технологии, както и за неговата философия и разбиране за храната като средство за живот, а не като начин, както е модерно да се нарича и представя. 

Едно различно, или по-точно, добре забравено разбиране!

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050