В третото издание на Уикенд на Промяната Ивайло Димтров (Спецназ) представя
практичен клас на тема „Осемте триграми от „И-дзин” и съответствията им в човешкото тяло“
на 27 ноември (неделя) от 14:30 часа

Ivo_Dim

Ивайло Димитров  (Спецназ) се занимава над 28 години с бойни изкуства. Бивш анти-терорист в СОБТ. Притежава съответното ниво в даоистките „вътрешни стилове” багуа-джан и тайдзи-цюан, както и в японското карате-шотокан. Преподава Нин-джуцу и Багуа-джан. В даоистката алхимия е въведен от Цзе Кун (ЧОМ, Олег Черне), където се явява ученик на Маошанската даоистка традиция. Иницииран в крия-йога на Бабаджи, в рейки, индианската традиция, в „Присъствието на Архангел Михаил”. Завършва философия в СУ „Св. Климент Охридски”.

Nin_Djuzu

На своя практичен клас за „Осемте триграми от „И-дзин” и съответствията им в човешкото тяло“ Иво ще представи смисълът на базовите осем триграми и връзките им със съответните зони на човешкото тяло, съгласно даоистката концепция за само-развитие.

Ще бъдат обяснени още:
принципите, според които е възможно да бъде повишена енергийната вибрационна честота на човешкото тяло и съзнание, чрез процеса на постоянно контролируемо въртене в зададен съвършен геометричен модел.
необходимите вътрешни условия за изграждане на Енергийната сфера на човека.

Ще бъдат демонстрирани осемте положения на човешкото тяло, които съответстват на Осемте триграми, както и вътрешните усилия, които съзнанието трябва да следи, по време на изпълнението.

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050