В третото издание на Уикенд на Промяната на 27 ноември (неделя) от 16:30 часа ще се срещнем с Дима и Тошко Тодорови в представянето на темата „Тайната лечебна сила на квантовата медицина – извор на здраве и просперитет!”

DSCF0045д-р Димитрина Тодорова – педиатър, анестезиолог и квантов медик. От 2002 до 2015 година е медицински управител на „Център по квантова медицина“ в София. От 2005 година към Центъра е създаден информационно – просветен клуб „Изгрев“, в който е изнасяла лекции, беседи и семинари в областта на профилактиката на здравето и лечението със средствата на алтернативната медицина. Има редица публикации в печатни издания, множество изяви в здравни и популярни радио и телевизионни предавания от регионален и национален характер. Тя и сега провежда беседи и курсове в областта на природосъобразния начин на живот: здравна профилактика, правилно хранене, детоксикация, фитотерапия, цветотерапия и други.

инж. Тошко Тодоров – квантов терапевт. В живота му настъпва обрат, когато на 28 годишна възраст му е установена диагноза „мултиплена склероза“. На 32 години е инвалид 95%. С помощта на алтернативната медицина, след 5 години се възстановява напълно. В този период изучава и практикува: гладолечение по Брег, Метод Силва, Универсална енергия, Рейки, Чи Гун, Паневритмия и други. През 2001 година завършва задочно „биоенергетика „ в Института „Медика алтернатива“ в Шри Ланка – Коломбо. От 2002 г. до сега работи заедно с д-р Тодорова в областта на лечението и здравната просвета с алтернативни методи и средства. Има множество изяви в здравни и популярни радио и телевизионни предавания от регионален и национален характер. Автор е на книгите „Живата вода“, „неТрадиционната медицина“, „Смъртоносният вирус“ и други.

В Уикенд на Промяната Дима и Тошко ще споделят своето знание и личен опит за силата на квантовата медицина, как можем да се справим дори с тежки и определени от конвенционалната медицина като нелечими диагнози, как да влияем на тялото си и да подобрим цялостното си състояние с профилактика, акупресура, детоксикация, лечебно хранене и медитации.

Всичко е възможно! Само трябва да повярваме! 

И още за тях, можете да научите на:
Лечебната сила на квантовата медицина 
На 4 очи с Дима и Тошко Тодорови  
Тошко Тодоров в Денят отблизо с Мира Добрева

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050