В третото издание на Уикенд на Промяната ще се срещнем с Наталия Накова
на 26 ноември (събота) от 17:15 часа в практичния семинар на тема „За взаимоотношенията, Любовта и Твоята Лична Сила“
на 27 ноември (неделя) от 15:00 часа в Медитативна техника с музика „Изцеляващата сила на Любовта“

natalia-nakova-cover-photo

Наталия Накова е духовен консултант и висококвалифициран емпатичен лечител.
Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, а така също и директно знаене, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце. В резултат на това се раждат нейните методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност. Тя благоприятства и подкрепя пътя на пробуждане на човешките същества и дълбоко вдъхновява за духовно израстване и променящо живота енергийно разгръщане. Наталия е интуитивно ръководена какво да каже, за да може енергийната промяна да се случи, да се пренапише подсъзнанието и да се балансират дясното и лявото полукълбо на мозъка.
По време на груповите работни срещи, медитациите и индивидуалната работа с нея, чрез вибрациите на енергията на любовта, които се излъчват от цялото й същество докато говори, положителната промяна в присъстващите се осъществява на клетъчно ниво.  Това са интегрирани кодове на любовта, светлинни пакети информация, които се проявяват чрез нея, чрез всяка нейна дума, чрез всеки нейн жест и поглед. Те идват директно от Източника и стигат до всяко същество, докоснало се до нея. По този начин тя помага да си спомним повече от себе си и така да можем да се свържем с нашата божествена същност на едно по-дълбоко ниво, което носи изцеление и свобода и активира във всеки един спомена за свещеното знание.
Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на мнго нива. 
Резултатите варират от по-балансирано емоционално тяло, премахване на стреса, преодоляване на страха, съмнението и отчаянието, по-осъзната връзка с Вселената, активиране на интуитивни способности и спонатанно изцеление до една по-дълбока интимност във взаимоотношенията и преки преживявания на себереализация.
В резултат на дългогодишните си изследвания на човешката природа и психологията на междуличностните взаимоотношения, Наталия би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях. Нейният уникален и задълбочен метод изследва енергията и динамиката на всички видове взаимоотношения, които играят важна роля в живота ни. Тези фини съществени връзки, които са неизменна част от нашето ежедневие, са дълбоко преплетени с личното благоденствие, вътрешната свобода, хармония и мир.
Можете да прочетете повече за Наталия на нейния уебсайт: http://natalianakova.com/bg/

the-new-human1

На 26 ноември (събота) от 17:15 часа с Наталия Накова ще може да се срещнете в Интензиния практичен семинар на тема „За взаимоотношенията, Любовта и Твоята Лична Сила“.

– Нашите взаимоотношенията (всички видове) и договорите между душите;
– Как да разберем кога един договор е приключил.
– Любовта и Твоята Лична Сила и защо те са толкова тясно свързани;
– За Любовта как да я проявим в живота си. Как да я изразяваме и да си позволим да я получаваме;
– Как твоят избор в тук и сега, променя твоето минало и създава едно ново твое бъдеще.

Това е интензивна практика, чрез която се отваряме, за да получим изцеление, подкрепа и насоки по начини, които често не можем да видим и да си ги представим сами с нашия рационален и логически ум. Така ще можем да подобрим нашия живот и нашите взаимоотношения и да позволим на себе си да изпитваме, получаваме и да живеем любовта без старх.
Повечето хора си мислят че любовта наранява, а никой не осъзнава че не е любовта а програмите и разбиранията на хората и насъбраната болка от другите опитности и минали животи нараняват… Не е любовта, която наранява.. тя любовта дава живот и сила и здраве… само че трябва да отворим сърцето си за нея.

Нека да освободим всичко онова, което ни блокира и нека се свържем отново със своята лична сила Сега! За да осъзнаем че е безопасно да обичаме и да бъдем обичани. И да позволим на себе си, любовта да влезе оново в живота ни.

♥ ♥ ♥

На 27 ноември (неделя) от 15:00 часа Наталия ще ни потопи в Медитативна техника „Изцеляващата сила на Любовта“,

които са специално разработени от нея. Това е мощен „инструмент“, който помага на хората да си спомнят и да се свържат с любовта вътре в себе си. И по този начин всеки присъстващ да може да възнамери от дълбините на своята сърцевина здраве, енергийна свобода, мир и жив живот.
Този вид медитативна работа се отличава с това, че тя не се подготвя предварително, винаги е различно. Създава се едно свещено пространство, където всичко се случва на живо и се ражда от енергията на присъстващите за изцеляване и лично благополучие..
По време на тези групови срещи, които са придружени и от музика, всеки получава полезна информация и отговори, спонтанно разграждане на блокажи, кармични свързаности и лични осъзнавания за това кои сме и защо сме тук и трайно състояние на хармония и мир в себе си.

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050