В прекрасно преживяване с „Танц Мандала – слей се с женската си същност“
ще ни потопи Петя Коленцова
на 26 ноември (сряда) от 16:40 часа

petyaПетя Коленцова е ученичка на Натали Вита, която пък е ученичка на създателката на танца – Мая Курицина или както е популярна Мая Мандала. Сертифициран преподавател по Мандала и „Пробуждане на източника“, инициирана в Рейки първо и второ ниво от мастер Малгожата Борковска от Полша.
Завършила курс за терапевти по „Първична терапия“ и освобождаване на травми от детството при психотерапевта Елица Великова – Пиюша. 
„Всеки има уникална дарба. Моята е да помагам на жените да се върнат към себе си, да си спомнят за какво са дошли тук в тези прекрасни женски тела. Да празнуват живота като се съединят с изначалната си мъдрост, сакрално знание, радостта, сексуалността и с потока на Вселената.“, споделя Петя.

petyamandala

По време на «Уикенд на промяната» ще се потопите в Мандала, благодарение на лесните движения и жените в кръга. Ще поговорим, ще се потанцуваме и ще направим две кратки медитации.

„Коя съм аз? За какво съм тук? И какво наистина искам аз, а не околните?“, това са въпросите на които всяка жена получава отговор танцувайки Мандала. Практиката ни помага да чуваме гласа на душата си, да осъзнаем истината си и да се съедини с матката си – изворът на женската изначална мъдрост. С две думи да се срещнем със себе си.
Това е може би най-женската и красива практика, създадена от жени за жени. Чрез Мандала жената не само се връща към своя център, но тя започва да изгражда света, в който иска да живее. Сбъдва желанията си с лекота.

В женското ни тяло се натрупва напрежение, болка свързани с лоши преживявания, обиди. Танцът работи с тях, освобождава ги и жената става по-привлекателна, желана и се чувства щастлива.
Практиката хармонизира енергийните центрове, спомага за хормоналния баланс и за гъвкавостта. Не е необходима предварителна физическа подготовка – движенията може всяка жена.
Допълнителен бонус след танца са комплименти от мъжете, които ще ви казват, че сияете и излъчвате хармония.

Танцът Мандала е вашата практика, ако:
– имате нужда да промените пътя, по който да вървите, но нямате смелост и сили за това
– искате да укротите ума, да усетите женската си същност
– сте в застой и любовта все не идва или не идва подходящия партньор
– сякаш живеете живота на някой друг
– нямате енергия и време за най-любимите ви занимания и творчество
Практиката ще ви върне към същността ви и ще откриете най-важното в живота – себе си.

ОЧКАВАМЕ ВИ В ТОВА ПРЕЖИВЯВАНЕ!

mandalapetya

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050