„Как да не повтаряме грешките на нашите родители“
на 27 ноември (неделя) от 14:00 часа
ще сподели в Уикенд на Промяната психолога Ирина Милчева

Milcheva

Ирина Милчева е психолог, педагог и медиатор. Консултира семейства и колективи, води мотивационни обучения на служители. Основател е на групи, които изучават изцелителните практики на благодарността и признателността, автор е на предаването ,,Мисия Добро Семейство’’ по Пловдивска Обществена телевизия ,,Тракия”.

www.irina-milcheva.com

parents

 

Вътрешносемейните oтношения отразяват духа на семейството. Характерните особености на семейните взаимоотношения се вкореняват в поведението на детето и създават модел за неговите по-нататъшни отношения с околните. 

Взаимоотношенията в семейството играят изключително важна роля в живота на детето. Те са пръв образец на междуличностни отношения. И тъкмо заради това детето пренася в други житейски ситуации начина на общуване, който е възприело от своите родители в семейна среда.

В своята лекция на третия Фестивал на Промяната, Ирина Милчева ще разкрие: Какво е влиянието на собствените детски изживявания върху начина, по който отглеждаме децата си?

Разбирайки по-добре собственото си минало и осмисляйки личната си история ние можем да отгледаме уравновесени и щастливи деца.

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050