Анна Йовкова ви кани на едно необикновено пътуване към нашите родови корени
в нейната лекция и практика „В кръга на предците. Силата на предците и родната земя“
на 26 ноември (събота) от 15:30 часа в рамките на УИКЕНД НА ПРОМЯНАТА

 

pranaana

Анна (ПранаАна) след 15 години практика като IT консултант в корпоративния свят, сменя посоката на професионалната си изява в търсене на съвършено различна реализация. ERP системите и финансовите отчети отстъпват място на фолклора, народното пеене, музиката и техники за развитие на личността, базирани на психологията. Тя пренасочва своите умения и развитие в нова посока – на изявя на таланта и преоткриване на личностния потенциал. Анна е едновременно Магистър по финанси, Магистър-консултант със специалност “Артистични психосоциални практики”и сертифициран водещ по:
– Енергийна психология
– Фамилни и системни констелции
– Интегративно дишане
– Йога на смеха
– Други системи за лична работа и самопомощ
Фолклорен изпълнител и водещ на множество събития и семинари в областта на личната работа и българския фолклор. Работила е с групи в цялата страна. Чрез нетрадиционния й подход на работа и професионализъм тя се превръща в незаменим водач към ново светоусещане и поведение на позитивна промяна.

geravna51

В своята лекция с практическа насоченост „В кръга на предците. Силата на предците и родната земя“, тя ще постави въпросите:

Защо е важно да познаваме корена си?

Как да събудим благословията на предците ни, която живее в нас, кои са трите вида съзнание и каква е връзката ни с тях, както и много други.

Осмелете се да надникнете в миналото, за да си дадете отговори за настоящето и да познаете бъдещето!

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050