Към третото издание на Уикенд на Промяната на 26 ноември (събота) от 16:10 часа

се присъединяват Пламен Попов и Иванина Захариева
с темата за „Как се самосаботираме в постигането на по-голям личен или бизнес успех“

plamen-1Пламен Попов има над 13 бизнес проекта зад гърба си, като първата му най-успешна продажба е договор за 1 000 000 лв., който спечелва, на 25. В момента е собственик на 3 проекта. Единият е голяма компания с годишен оборот от над 400 000 лв, другият е старт-ъп, чиито продажби се увеличават с 200% за първите 6 месеца, третия е в развитие, представляващ ново по рода си споделено офис пространство в центъра на София, отварящо врати тази есен. Пламен и екип му от професионалисти работят както с големи компании, така и със стартиращи предприемачи и фриланси, като им помагат в бизнес развитието им. Той казва, че най-голямата печалба за него продължава да бъде доверието и резултатите на хората, чиито проекти развива.

ivaninaИванина Захариева – Практикуващ лайф и екзекютив коуч с международна акредитация. Психолог и бизнес консултант по организационно поведение. Президент на Sofia Coaching Support Group. Професионалното й портфолио включва опит в различни сфери:
– Управление на човешки ресурси и подбор на персонал
– Коучинг на мениджъри за развитие на лидерски потенциал
– Психологическо консултиране и коучинг в областта на личната и екипна ефективност, организационното и личностното развитие.
Занимава се с бутиково консултиране в развитието на лидерство, фокусирано към подобряване на бизнес резултатите и лайф и екзекютив коучинг за максимално ефективно представяне, екипен коучинг в организациите.

better-leader

Пламен Попов и Иванина Захариева ще ни срещнат с една актуална и изключително важна тема, за да преоткрием себе си, своите възможности и живота си: „Самосаботажът отблизо: Стъпки към постигане на целите в личен и бизнес план“

„Който побеждава другите е силен. Победилият себе си е могъщ.“
Лао Дзъ

В този интерактивен уъркшоп ще прерамкираме концепцията за успех като се вгледаме в начините, по които се предпазваме от него.
– Разпознаваме ли самосаботажите си?
– Защо често играем под възможностите си?
– Какво определя мащаба на бизнеса ни и удовлетвореността ни от живота? Първата стъпка към преодоляването на склонността ни да се самосаботираме е да осъзнаем начините, по които го правим и какви резултати ни носи това в личния и професионалния ни живот. Ще се постараем в края всеки участник да намери своя отговор как да има повече от това, което иска в живота си.

Как вдъхновяват повече хора да живеят като ПОБЕДИТЕЛИ, можете да научите на http://yassarmarkos.com/jivot-pobeditel-3/

Очаквайте голямото събитие с тях и Ясар Маркос „Живот на Победител“ в Пловдив
на 21 януари 2017 в Пловдивски Културен Институт!

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050