На 27 ноември (неделя) от 17:00 часа Виктория Цуркан ще ни потопи в Медитация и звукорезонансна терапия с тибетски пеещи купи.

viki

Виктория Цуркан е Енерготерапевт, преминала обучение по работа с Аура Камера в Украйна и при Cecile Roubaud. Провежда различни наблюдения, изследования и енергийни терапии в различни здравословни, енергийни и йога центрове; участвавъв форуми и фестивали, организира практични семинари и др. 

terapy_zvuk

Каним Ви да се запознаете с тази удивителна терапия със звук
по време на Уикенд на Промяната!

Звукът на тибетските купи е „зареден“ със специална енергия благодарение на  триенето на дърво върху метал. Купите имат двоен ефект, със звук и вибрации и  пряко  влияят на настроението, мозъчните вълни, нервната система и  хармонизират  всяка клетка на тялото. Купите вибрират с честотата на отделните органи на нашето тяло. При поставянето на купите на определените зони по тялото и около него, произтичащите резонансни вълни стимулират тялото да създаде своя собствена хармонична честота и помагат за създаването на лечебни вълни,  които пречистват вашето тяло от негативната и застояла енергия. Затова песента им  не е равна. На без проблемните зони, купата „звъни”, а над проблемните „ заглъхва”. Болното място винаги е с по-ниска енергия.  Върти се над проблемната зона докато звукът се изчисти и стане с честота на останалите части на тялото.

Звукотерапията с пеещи купи има оздравителен ефект при Хронично свръхнапрежение във врата и раменете, Главоболие, Проблеми с храносмилането.
Намалява стрес, напрежени и негативни емоции.
Повишава жизнените сили.
Подобрява концентрация на вниманието, особено при хиперактивни деца.