По време на Уикенд на Промяната ще имаме възможност да се запознаем с уникалните продукти за съхранение и приготвяне на храна на компания Tupperwarе.
Очакваме ви на интерактивните лекции
на 26 ноември (събота) от 13:40 часа „Ключът към вкусната и здравословна храна – съхранение и приготвяне с помощта на Таперуеър“
на 27 ноември (неделя) от 13:30 часа„Удоволствие и здраве с продуктите на Таперуеър“

a_tupperware_party

Все повече говорим в последните години за здравословно хранене, но от особено значение в този процес на подобряване начина ни на живот, е добрият подбор на съдове, в които да съхраняваме или приготвяме храната, която консумираме. Цялостното комплектоване на тази грижа подпомага с лекота и удоволствие грижата към нас и любимите хора.

Tupperware е американска компания, която от основаването си през 1946 г. до днес успешно поддържа позициите си на лидер в света на директните продажби. Tupperware предлага висококачествени продукти за готвене и съхранение, които запазват храната от 3 до 4 пъти по-дълго, пестят време и пространство в кухнята. С ярките си разпознаваеми цветове и многофункционално приложение, техните продукти внасят удоволствие и спокойствие в динамичното ежедневие на съвременната жена.

ventsmarts

Компания Tupperware е обявена за „5-тия по значимост продукт на XX-ти век“ от списание Fortune и се нарежда сред най-уважаваните компании в световен мащаб за 2008-2015 г. в класация на същото списание.
Днес, след 70 години, компанията продължава да променя живота на милиони жени в над 100 държави по света.
Много малко са нещата в кухнята, които бихме могли да направим без помощта на Таперуеър.
От продукти за рязане, миксирани и пасиране без ток до уникални съдове, в които продуктите запазват своята свежест и качества.
Оригиналните серии за сервиране могат да задоволят и най-претенциозния вкус! Специални линии и за микровълнова фурна, за традиционна фурна, за фризер, за хладилник, за за излет, за парти.
Продуктите Tupperware се отличават с иновативен дизайн, получил огромно признание в световен мащаб.

Запознайте се с тях и превърнете храненето в дар за всички сетива.

bread-theme

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050