На 27 ноември (неделя) от 15:20 часа с Марияна Стракова
идеолог и организатор на Формата „Уикенд на Промяната”, ще потърсим отговор на въпроса
„Защо загубваме вдъхновение и как да си го върнем?“

mariana2

Марияна Стракова e дипломиран икономист, юрист и ПР, но животът й прави най-удивителният подарък – изпитание със собственото й дете я отвежда по един вълнуващ и безкраен път на трансформация, израстване, споделяне и истинност. Онази истина, която ни вдъхновява всеки ден да бъдем себе си, да отличаваме същественото от несъщественото, да живеем в спокойствието и увереността, че Вселената има велик план за нас и просто е необходимо да й се доверим, за да ни го разкрие. Търсейки повече информация и начини да помага ежедневно на детето си в справянето с говорните трудности, се среща с различни неконвенционални методи, техники и системи за лечение и профилактика, разширява своите познания в сферата на психология, медитация и визуализация, невро-лингвистично програмиране (НЛП), техника за емоционална свобода (ТЕС), рейки, нумерология, аромотерапия, кристалотерапия и др. Поема по пътя на йога през 2005 година и превръща това пътуване в свой начин на живот и мислене, като преминава през различни обучения в България, Индия, Германия, Бали и др. Носи знанието и финия усет в класовете, тематичните уъркшопи и тренинги да съчетава различни знания, школи и личен опит, за да мотивира повече хора да поемат контрола над живота си, да изразят най-добрия си потенциал, за да живеят в хармония и щастие. 

Създател и автор на сайта „Промени живота си”, основател на Център Промяна, идеолог и организатор на Формата „Уикенд на Промяната”. 

20160919_070943

Вдъхновението е онова вътрешно усещане за сила, увереност, жажда, което ни свързва с чистото блаженство и наслада от живота ни тук. Това е радостта, с която се впускаме в деня; лекотата, която съпътства действията ни; решителността, чрез която правим следващата стъпка. Вдъхновението е всичко онова, което ни припомня и приближава към духа и ни отдалечава от изискванията на егото.
Вдъхновението е блажено състояние, истинност, чрез която следваме своето висше призвание – своята мисия. То е онзи сензитивен знак, в който разбираме, че това е посоката, това е нашето, това сме ние. Когато сме вдъхновени, ние излъчваме лекота, радост, спокойствие, любов, щастие.
Вдъхновението – този двигател, който често позволяваме да спре и да бъде изместен от страха, недоволството, съмненията …, всъщност е основата в плана ни за действие по пътя към мечтите. Можем ли да живеем без него тогава?

В тази среща ще се опитаме да разберем:
– Как блокираме вдъхновението?
– Как да практикуваме вдъхновение в действие, за да го превърнем в своя реалност и как да го задържим независимо от ежедневните провокации , тревоги и изпитания?
– Как изглежда животът ни, когато сме вдъхновени?

„Ние сме съвсем близо до величието: една стъпка и сме в безопасност; възможно ли е да не я направим?“, казва Ралф Уолдо Емерсън.
Със сигурност можем да направим една стъпка още. Не заради някого, а заради собственото си вдъхновено величие …

Бъдете с нас в Уикенд на Промяната – едно наистина вдъхновяващо събитие!

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050