В Уикенд на Промяната Албена Коралиева ще представи
на 27 ноември (неделя)
от 14:30 часа – Медитация „Влез в тялото си“
от 16:30 часа – Практичен клас „Енергийна женска практика“

AlbenaKor

Албена Коралиева е сертифициран йога треньор и терапевт специализиран в областта на енергийни женски практики. Води семинари като интегрира различни познания и опит в йога, Дао, танци, бойни изкуства, пластика на тялото, ставна гимнастика, вибрационна медицина, общуване, комуникационни умения, интересни и лесно приложими техники, с които да подпомага жените в преоткриване на своя чар и женственост. Обучавана е от индиец, балиец, украинка. Завършила успешно школи и програми за физическо, личностно развитие и работа с женската енергия: Института по йога и спиритуални науки Kaivalyadhama – Индия, Норбеков, Марго Ананд, Тайзан, Наталия Кобилкина, Игор Незовибатко, Читранджан Кумар, Барбара Рен, Анет Гьорес, Лана Петкова и др.
Създава комплекс за Развиване на женската енергия – медитативни, дихателни, лечебни йога упражнения, древни танци и ритуали, за да се докоснете до много важна страна от живота Ви, да разберете женската си същност и да и помогнете да заеме по – значителна роля във вашия живот.
Упражненията дълбоко повлияват хормонални проблеми, жлези с вътрешна секреция, кистозни яйчници, течения, всякакъв тип блокажи в областта на ханша, кръста, бедрата, постигат раздвижване на лимфопотока, детоксикация, гъвкавост, отслабване.
Помагат за изчистване на задържани в тялото негативни емоции: гняв, вина, обида, болка, мъка, тъга, които ни фрустрират и самосаботират.

AlbenaKoralieva

Не пропускайте Медитацията Влез в тялото си от 14:30 часа!

Медитация, която не те пренася никъде, а те оставя най – после да почувстваш тялото си , да влезеш навътре, да усетиш напрежението, импулсите, мравучкането, дискомфорта и само тогава, когато минеш през тази „криза” можеш да се въведеш в теб самата, да чуеш истинския си копнеж Коя си? Какво искаш? Каква е мисията ти? Да излезеш от безкрайния кръговрат на мисловния процес и да навлезеш в безкрайния кръговрат на съзнанието.Там където е собствената ти истина. Там където са отговорите на всички въпроси, които те тревожат.

Очакваме ви от 16:30 часа в Практичния клас с Албена „Енергийна женска практика“

Женското тяло е храмът на живота, източникът на Ин силата и тази сила идва чрез докосване.

Животът е вечен и ти (Жената) си негов инструмент….
Осъзнавате ли, че всичко в този свят се случва благодарение на жените?
Увлечени в процеса на ежедневните си задължения като успешно реализирани жени, бизнес дами, майки и съпруги, ние се претрупваме с прекалено много отговорности, които често е непосилно да носим на плещите си. Това усещаме, за съжаление, когато се почувстваме изморени, празни, изтощени, организмът ни не може да компенсира прекаления разход на енергия, не може да навакса, да презареди и в резултат на това се разболяваме.
Все по – често ни се налага да си припомняме, че сме жени и да правим съзнателни действия да влезем в женската си енергия и да се свържем с истинската си природа.

Този практичен клас е подходящ за:
– да се освободите от вътрешния гняв.
– да превърнете енергията на стреса в енергия на жизненост
– да повдигнете вибрацията и самочувствието си
– да върнете сиянието на женствеността си
– да влезете в личната си сила

С помощта на комплекс от дихателни практики, енергийни йога упражнения, древни женски ритуали. Ще се научите как да генерирате и канализирате енергия чрез дишане, движение и звук и да се свързвате с женската си природа и огромния и потенциал.

Важно!
– Не е необходимо определено ниво на физическа подготовка, за да се включите в тренинга.
– Бъдете с подходящо Облекло – спортно /клинче и потник/, маска за очи

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050