За „Алхимията на Живота в Сърцето: ДНК Фотонна генетика, Холистична и Холограмна медицина” в Уикенд на ПРОМЯНАТА на 28.02 (неделя) от 13:30 часа ще сподели Емилия Волева.

Emi Voleva

Еми Волева /Дея Сън/ e холистичен терапевт, създател на холистичен и Арт Център “Тринити Лайт“ с Къща на Чудесата – Елохими, София, автор и водещ на арт медитативни практики. Обучител по холистична медицина – природна, вибрационна и холограмна. От 25 години се занимава със скенерна диагностика, мануално-енергийно-хомеопатична терапия, работа с Акаша, Архангелски и Висши нива на Светлината. Провежда духовни практики на сакрални места в България и по света.

“Светлината е Медицината на бъдещето ” и тя се посвещава на прилагането на Енергията на Любовта с 12-те Космични Лъчи в живота на практично и духовно ниво. Творението е Светлина – Музика – Любов и чрез използването на енергиите и законите се възвръща хармонията в нас на всички нива.

В лекцията си на Уикенд на Промяната “Алхимията на Живота в Сърцето: ДНК Фотонна генетика, Холистична и Холограмна медицина”, Дея ще ни запознае по-подробно и практически с използване Енергията на Любовта, полето на сърцето и 12-те Космични Лъчи на Светлината.
Ще ни въведе в системата на медитативното лечение и изцеление, взаимовръзките – Цветове, Еликсири на Живота, Цветя, Кристали, Аромати, Чакри/Тела, Цветно хранене – Дишане – Мантри.

Parformans

Еми ще създаде и Медитативно/музикален Пърформанс “Живот в Безусловна Любов“. Това е музикално-медитативно изпълнение с участниците, с мелодията на Космичните Сфери за деня и възпроизвеждане Мелодията на Песента на Сърцето  на конкретен участник. И още прекрасни изненади не предстоят при срещата с нея. 😉

Повече на: Тринити Лайт Център