В Уикенд на ПРОМЯНАТА на 27.02 (събота) от 18:15 часа Иво Величков ще ни срещне с Даса Аксара: Древната енергийна система от о-в Бали.

Ivo_Velichkov

Иво Величков – психотерапевт, автор на „Тайните на хипнозата“, издавана в България и в чужбина. Председател на Българска Асоциация по Хипноза. От 2006-та редовно посещава остров Бали, Индонезия, където се обучава при I Gusti Agung Ngurah Harta – Turah – основател на школата по вътрешни бойни изкуства Sandhi Murti . От същата година води редовни тренировки в школата и основава Санди Мурти България. Изучава вътрешни практики и при Lama Dodrup Dorje. От 2009-та започва заниманията си със Система и се обучава при майсторите Михаил Рябко, А. Андрейченков, А. Соловьов и други. В момента Иво поддържа психотерапевтичната си практика и провежда курсове, семинари и тренировки в страната и навън.

Dasa-Aksara

Даса Аксара (или Дасаксара) е сложна космологична система, произхождаща от о-в Бали, Индонезия. В приложен аспект тя е една от най-богатите и цялостно запазени древни енергийни практики. В същото време тя е напълно непозната извън балийската духовна и воинска каста В основата й са дихателни упражнения, специфична активна медитация, работа с вътрешните органи, емоциите, катарзисни преживявания, активация на различни части от мозъчната кора и още много други психо-физични аспекти, като собено ценен в Даса Аксара е уникалния й терапевтичен ефект.

Добре дошъл е всеки, който се интересува от темата!

http://hipzona.com/index.php/about/