Лидия Петкова е вдъхновяващ и мотивационен лидер и лайф коуч, създател на програма “Да заОбичаш Себе Си” и тази вдъхновяваща тема ще представи в Уикенд на ПРОМЯНАТА на 28.02 (неделя) от 15:00 часа.

Lidia

Пътят понякога става толкова стръмeн и тъмен, че е лесно да се изгубиш. Аз ще съм там да те подкрепя и осветя тъмното. Аз съм по-скоро твоето огледало, в което ще се оглеждаш понякога, когато забравиш кой си, защо си дошъл и какво правиш тук. Ще се оглеждаш за да видиш, че можеш да бъдеш най-добрата версия на себе си. Стига само да си повярваш! Аз и за това ще съм тук – за да ти помогна да си повярваш! – споделя Лидия.

Създадох програма “Да заОбичаш Себе Си” с много любов. Създадох я за теб! За да споделя с теб моите собствени преживявания и открития по пътя на разгръщането на себе си. Появи се някак естествено, след като самата аз преминах през житейска драма и първоначалния шок на осъзнаването, че всъщност не се обичам. Преминах през приемането на себе си, такава каквато съм, опознаването на истинската мен, и накрая – влюбването ми отново в себе си.

Защо е нужно да се обичаме?

Защото това е нашето естественото първоначално състояние, с което се раждаме, но после губим поради ред причини – възпитанието на родителите ни, обществото, училището, телевизията, църквата…

Защото ако не обичаме себе си, няма да можем да постигнем нищо, винаги ще се самосаботираме и ще поставяме пречки пред това да живеем живота, който искаме.

Защото ако живеем живот без любов към себе си, винаги в услуга на другите, винаги подчинявайки се на обстоятелствата, ще пропуснем шанса си да дадем на света онази скъпоценна частица, която ние сме дошли да дадем – себе си!

Защото само обичайки се можем да се превърнем в по-добра версия на себе си!

Интернет страница:  lydiapetkova.com
Facebook страница: Lydia Petkova Life Coach
e-mail адрес: lydia@lydiapetkova.com