В Уикенд на ПРОМЯНАТА на 28.02 (неделя) от 16:30 часа Ива Кайтазова ще сподели „Как да изчистим тялото си и да повишим неговите вибрации”.

Iva

Ива Кайтазова – светлинен водач по Метода Силва, Универсалната енергия, Шамбала, Друнвало Мелхизедек и Джасмухин, диагностика и лечение по системата на Людмила Пучко, създател на енерговибрационни есенции, води медитации и практики за изчистване на кармични взаимоотношения; емоционален дисбаланс; дисхармония в енергийната система и др.

„Използвам като инструменти най-високите светлинни енергии, виолетовия пламък, за да не губим усещането за вътрешна светлина, когато се потопим в проблемите, страховете, гнева и недоволството от ежедневието си. Светлината – да я влеем в тялото си, за да избута и трансформира многото мрак, багаж и блокаж, събирани от стотици прераждания. И да постигнем баланса – това е истината, крайната цел на нашето пътуване.
Могат да ни помогнат леки, приятни и силно трансформиращи светлинни терапии – Виолетов пламък, Аурично пречистване, ДНК активиране, Светлинни медитации, Практики с чакрите, Енергийни практики за жени – при хормонален дисбаланс, и др., споделя Ива.

Идеята е човек да стъпи в собствената си сила, да намери най-подходящия начин за себе си да се справя с емоционални и други проблеми в живота си, да ги решава и да се самолекува, е в основата на нейното разбиране. Способността да погледнем на проблемите не като такива, а като опитност и преживяване, необходими за развитието и израстването на личността и душата, водят до Резултата: натрупване на енергиите на Любовта – божествената, безусловната. Така се случва активирането на светлинното тяло и започва процесът на самолечение, самовъзстановяване и баланс на всички нива.

В лекцията си на Уикенд на Промяната „Как да изчистим тялото си и да повишим неговите вибрации” Ива ще представи няколко инструмента, съдействащи процеса на изчистване и повишаване на вибрациите в тялото и енергийната система и за изграждане на по-силна връзка дух-душа-тяло. Ще ни запознае с диагностика и лечение по системата на Людмила Пучко, чрез която се диагностицират дълбоките причини за заболяванията, дисбаланса на организма или проблеми както на физическо, така и на емоционално, ментално и духовно нива. В основата на лечението е заложено личното участие на всеки индивид в него.

Не пропускайте срещата с Ива!