Гост в Уикенд на ПРОМЯНАТА на 27.02 (събота) от 16:30 часа  ни е Магдалена Пашова с темата „Забравени здравословни традиции в модерната кухня”.

Magi Pashova

Магдалена Пашова е нутриционист от Институт по холистично хранене в Канада. Автор е на книгите „По-здрави бебета. Всичко за храненето от 0 до 2 години“ и „В кухнята на модерната жена. 77 бързи, лесни и здравословни рецепти“.
Работи с жени с храносмилателни и хормонални проблеми, настоящи и бъдещи родители и малки деца. Освен индивидуална консултативна практика, организира различен формат лекции, семинари и уебинари.
Разнообразие от теми и съвети за здравословно хранене можете да намерите в сайта й www.magipashova.com, в рубриките, които води в сайтовете Момичетата от града, Dama.bg, списанията Жената днес и GoBio, както и рубриката „Здрави с Маги“ по Канал 3.

В „Уикенд на промяната“ Маги ще представи новата си книга „В кухнята на модерната жена“ и ще ви разкаже за изгубените традиции в приготвянето на храна, на които е време отново да вдъхнем живот, за да бъдем по-здрави. Ще научите кои малки, но много съществени промени в начина, по който обичайно приготвяте храната си, ще я направят много по-лесно усвоима и разградима. Ще поговорим за задължителни продукти в едно балансирано дневно меню и как да ги съчетаете във вкусни ястия. След тази среща ще сте нетърпеливи да се озовете в кухнята си и да изпробвате наученото!

Naturelita.com / Zdravismagi.com
тел. 0877 08 77 86
имейл: magdalena@naturelita.com