По време на Уикенд на Промяната на 28.02 (неделя) от 12:15 часа Милена Трайкова ще представи един чудесен практичен клас, подходящ за всеки – Йога за гърба и Пранаяма.

YogaClass

Милена Трайкова е възпитаничка на Национално движение Амрита и Рашко Зайков, сертифициран йога преподавател, води класове по класическа и хатха йога за възрастни, йога за деца. Йога е нейният вълнуващ начин да изпълва живота си с любов, мъдрост и вдъхновение, които да дарява на хората, с които се среща.

Учението Йога може да бъде разбрано единствено, когато се практикува, а практикуването изисква отдаване.
Йога смята, че вашето щастие и свобода пряко се влияят от вашето здраве.

Доброто ви физическо, умствено и емоционално състояние зависи единствено от вас самите. С помощта на Йога вие наистина може да се справите със стреса, да развиете сила, гъвкавост и издръжливост. Йога е панацея за тялото, помага да се справите с редица заболявания – артрити, гръбначни изкривявания, белодробни заболявания, сърдечни проблеми и др.

4Kapalabathi_Pranayama

„Простият” процес на дишане е нещо, което повечето от нас приемат, като даденост. Въпреки, че удивителните ни тела са проектирани да вършат това без каквото и да е съзнателно усилие, това не е така за хората с астма и бронхит.
Пранаяма или йога дишане е клинично доказано, че помага при много и различни заболявания. И докато да се научим да дишаме правилно носи ползи за всяко човешко същество, за хората с астма и бронхит, то е изключително важно.

Очакваме ви на постелките! Заслужава си! 😉