Скъпи родители, по време на Уикенд на ПРОМЯНАТА и в двата дни вашите деца ще имат възможността да се докоснат до вълшебството на йога, докато се забавляват и общуват помежду си с лекота.

10:00 – 11:00 Зала 5 Йога за деца с Милена
11:15 –  12:00 Зала 5 Йога за най-малките (от 3 до 5 год.) с Милена

Kids-Practicing-Yoga

Милена Трайкова е сертифициран йога преподавател, възпитаничка на Национално движение Амрита и Рашко Зайков, води класове по класическа и хатха йога за възрастни, йога за деца. Йога е нейният вълнуващ начин да изпълва живота си с любов, мъдрост и вдъхновение, които да дарява на хората, с които се среща. Майка е на едно момиченце.

Защо Йога за деца?
Древността ни е завещала най-великото наследство – Йога.
Йога е създадена за всички възрасти, но ранното навлизане в нея помага детето да стане здраво и силно. Заниманията с Йога въздействат особено благотворно на деца, които имат проблеми с ръста и поведението.
Йога подпомага цялостното развитие на децата и израстването им като личности. Те стават уравновесени, изграждат стабилен харакер, нормализират нервно-мускулната си енергия като създават баланс между тялото и ума. Физическите упражнения в съчетание с дихателните практики развиват интелектуалните и моралните качества на всяко дете. Йога развива творческия потенциал, въображението и способността за безпроблемно общуване с другите .
Тези класове включват интересни игри под най-различна форма, което прави йога приятен начин за забавление и разтоварване от напрежението.

Научете още за ползите от йога за деца