Уникална, впечатляваща и трансформираща ще е срещата и с Osho Mystic Rose – Медитативна терапия и Прем Хася на 28.02 (неделя) от 10:00 часа.

hasya

Прем Хася /Златка Шеткова е художник и пътешественик.
В последните 10 години Индия, Непал, Тибет и Япония са местата, където тя се докосва до различни духовни учения и традиции. Следвайки съвета на своя Дзен учител от Япония през 2013, Златка заминава в Ошо център в Хималаите. Там започва дълбоката й връзка с Ошо.
През 2014 получава посвещение в Ошо нео-саняс и име Прем Хася. Вдъхновена от мощния трансформиращ потенциал на Ошо медитациите, през 2015 преминава курс на обучение за фасилитатори при Прем Лийла, първият приемник на „Мистична роза“ от Ошо.
Прем Хася ще сподели преживяването си от „Мистична роза“ – последната медитативна терапия, която Ошо създава. Това е пътешествие навътре, което продължава 21 последователни дни. От там се ВЪЗвръщаме пречистени и изпълнени с уханието на красивата си автентична същност и ярка индивидуалност.
А може би заедно ще се докоснем до частица от аромата на Мистичната роза…

„Това е нова медитация, която задейства физиологична промяна, целебна трансформация и позволява на детето във всеки да се изяви с присъщата си свежест и възторг.“ Ошо

https://www.facebook.com/events/904122289696029/