За „Медитацията като ключ към вътрешна трансформация и преобразяване на живота ни“ на 27.02 (събота) от 14:30 часа ще научим в срещата с Магдалена Герева.

Magi

Магдалена Герева е психолог и холистичен терапевт, води индивидуални и групови психотерапевтични сесии, лекции, семинари, тренинги и медитации, превръща в успешна своя формула съчетаването на три основни линии в работата си – позитивна психотерапия, йога и пранично самолечение.

Успешната й кариера в областта на социалната и организационната психология, натрупаният опит и редица специализации й позволяват да използва богатството на различни подходи и школи.

С времето, приоритет в работата й придобиват индивидуалното и груповото консултиране, кризисните интервенции, както и някои напреднали техники за самоусъвършенстване и самолечение. Разработва и управлява цялостни програми за превенция на риска и стреса, използвайки богатството на различни подходи и школи. Нейната голяма страст са музиката, литературата и пътуванията.

Благодарение на досега й с различни общности и култури през последните години, интересите й се насочват към транскултуралната психотерапия и изследвания. Като запазена марка във всички нейни тренинги и обучения е темата за позитивното претълкуване, част от метода на д-р Носрат Песешкиан. Магдалена е член е на Дружеството на психолозите в България и Българското дружество по Позитивна психотерапия.

Истина е, че всеки човек подсъзнателно се стреми към спокойствие и вътрешен мир. Истина е и, че не винаги разбираме механизмите, предизвикващи негативизъм в думите и действията. За всички занимаващи се с духовни практики не са изненада множеството изследвания и свидетелства, според които дисфункционалните емоции или натрапчиви отрицателни мисли могат да бъдат преодолени в относително кратък отрязък от време чрез подходяща за конкретните случаи садхана.  

TwinHeartsMeditation

Маги ще ни поведе към желаното вътрешно спокойствие и тишина чрез медитативна сесия, част от системата на Архатик йога, която  става изключително популярна през 80-те години на миналия век, благодарение на Мастър Чоа Кок Сюи – международен лектор и автор, чийто обикновен и директен стил прави възможно и лесно усвояването на техниките за енергийно лечение, които той преподава и оставя на своите ученици и последователи. 

Какво представлява Медитация на сърцата близнаци и какви са ползите от редовното й практикуване? За кого е подходяща и колко често можем да я практикуваме? – въпроси, на които ще намерим отговори по време на тази сесия. 

Докоснете се до тази  изключително достъпна, лесна за изпълнение и културно толерантна Медитация, която се практикува от десетки хиляди хора по целия свят.

Web: InnerChange Solution