Мини обучителен тренинг „Промяната в теб“ в Уикенд на ПРОМЯНАТА на 28.02 (неделя) от 10:00 часа ще представи  Магдалена Герева.

Magi

Магдалена Герева е психолог и холистичен терапевт, води индивидуални и групови психотерапевтични сесии, лекции, семинари, тренинги и медитации

Успешната й кариера в областта на социалната и организационната психология и консултантския бизнес, натрупаният опит и редица специализации й позволяват да използва богатството на различни подходи и школи.

С времето, приоритет в работата й придобиват индивидуалното и груповото консултиране, кризисните интервенции, както и някои напреднали техники за самоусъвършенстване и самолечение. Разработва и управлява цялостни програми за превенция на риска и стреса. Нейната голяма страст са музиката, литературата и пътуванията.

Благодарение на досега й с различни общности и култури през последните години, интересите й се насочват към транскултуралната психотерапия и изследвания. Като запазена марка във всички нейни тренинги и обучения е темата за позитивното претълкуване, част от метода на д-р Носрат Песешкиан. Магдалена е член е на Дружеството на психолозите в България и Българското дружество по Позитивна психотерапия.

„Психотерапевтичната ми практика подпомага индивидуалните търсения към едно по-дълбинно разбиране и приемане на живота такъв, какъвто е. Синхронизирането на три основни линии в работата ми – позитивна психотерапия, йога и пранично самолечение – се превърна в моята успешна формула. Смятам за привилегия работата си в полето на оздравяващата и трансформираща енергия, която притежава всеки един от нас., споделя Маги.

Change_Image_Subitie

Промяната идва бързо. Като намигване. Като събуждане за нов ден.
Идва отвън и за миг пренастройва честотите ни. Тя може да е отговорът на казана дума. Може да е като внезапно заминаване. Понякога ни изчаква зад сцената или се настанява незабележимо в душата. Дори и да ни се струва чиста илюзия, промяната е напълно реална в подсъзнанието. Случва се постоянно – когато сме будни и когато спим. Тя е във всеки наш миг.
Мисълта за промяна може да дойде и като вътрешно убеждение. Като резултат от приятелски съвет или амбициозни послания за повече смелост да скочим в празното. Но когато тази идея стане наше ежедневно утвърждение, значи сме сериозни.
Да, има един специален момент, в който решаваме да сменим ритъма и този момент е различен за всеки. За някои, това може да е сбъдната мечта. Понякога е раздяла, а понякога – среща. Когато той ни посети, ясно усещаме, че вече сме някъде другаде и си обещаваме да се намерим отново. Решаваме да променим нещо.
Ако това ви звучи познато, значи сте попаднали на точното място. Този тренинг е за вас.

Той ще ви даде посока  в някои често повтарящи се нежелани сценарии. Без да ви обещава чудеса, ще ви вдъхнови да се захванете с  онези дразнещи подробности, за които все не ви остава време. Ще даде живот на твърде дълго отлагани намерения. Ще започне безболезненото разплитане на възела, отваряйки път на истината.

Този тренинг ще те отведе до най-важното място – твоят автентичен АЗ.

Запознай се с Промяната.  Промяната в теб.

В Уикенд на ПРОМЯНАТА Маги ще ни поведе в търсене на отговорите:
Кога разбираме, че имаме нужда от промяна? Как да се самопрограмираме за щастие и успех? Какво трябва да знаем за възможните реакции при криза? Можем ли да я преодолеем бързо и конструктивно? Как да се погрижим за себе си преди следващата вълна?

Всичко се променя, когато погледнем на историята от позицията на свидетеля, а не като участник в нея. – Рам Дас

„За да направите правилните избори в живота си, вие трябва да сте в контакт с душата си. За да се случи това, вие трябва да изпитате самотата, от която повечето хора се страхуват. Защото само в самотата вие чувате истината и научавате отговорите.“ – Дийпак Чопра

www.promianatavteb.wordpress.com