В Уикенд на ПРОМЯНАТА на 27.02 (събота) от 11:00 часа по темата „Осъзнатото движение – път към Промяната” чрез демонстрационен йога клас ще се срещнем с Анелия Ненчева – сертифициран йога инструктор към Йога Алианс и БФЙ, дипломирана от Yoga Works™ NY, САЩ и Бангалор, Индия. В класовете си Анелия следва метод, който комбинира техники от Айенгар, Ащанга и Вини Йога, съчетани с уникалния подход за построяване на последователност, която прави асаните по-лесно достъпни за всички и по-безопасни.

AneliaNencheva

Движението е неотменима част от живота ни, необходимо ни е по хиляди начини. Но както и много от останалите процеси, често ние го извършваме автоматично, на автопилот, без осъзнаване. Чрез йога всеки може да опознае тялото си по-дълбоко и да започне да открива връзката между движението и съзнанието, между асаните и себепознанието.

Заповядайте на нашия специален йога клас, където Анелия ще ви поведе по пътя към по-добро себеусещане и ще ви помогне да разберете кои движения и положения на тялото от вашето ежедневие потенциално ви вредят, как да използвате движението като терапия и превантивна мярка.
Този клас е подходящ за всички – без значение от възраст, пол и професия.

 …За да е истина фразата „Движението е здраве“.

Yoga-Class