В Уикенд на ПРОМЯНАТА на 27.02 (събота) от 10:30 часа Аида Марковска ще ни запознае с „Осъзнаване и свързване с родовата памет – ключ към здравето, успеха и щастието. Работа с предците“ .

Aida-Markovska1

Аида Марковска е рейки учител, практикува и преподава холистични методи за лечение от 8 години. През 2009 заедно с приятели и съмишленици в Пловдив, основава “Клуб Рейки в Пловдив». Работи за постигане на хармония и пълноценен живот чрез Рейки, Изис Сейким, Ангелска терапия, психобиология и други и приема това за свое житейско призвание. Вярва в баланса и възможностите за единение, предоставени ни от Твореца. Убеден оптимист, затова търси и открива най-добрата и светла страна, която притежават хората, извежда я на преден план и я осветява заедно, за постигането на мъдрост, здраве, успех и творчески импулс за живот.

Темата, която представя Аида, е свързана с познанието за нашите предци и как чрез тях ще открием и почувстваме своята родова енергия. Какво е загубил родът ни през вековете, какво е спечелил и как това се отразява върху настоящия ни живот?

Всеки може да намери отговорите на въпросите защо в живота му се случват нещата, къде е корена на нашите таланти и неудачи, като разбере и приеме своите родители и предците си с чистота и обич. Кои сме, от къде сме, кой е Бога ни, коя е земята ни, защо сме тук и как може да помогнем на нашата цялостност тук и сега да се реализира. Влиянието на свързването с родовата енергия върху живота на човека продължава с години, насочва в правилната посока курса на неговите стремежи и успехи.

Беседата представя идеята за дълбоката връзка със собствените ни семейство, род и народ и присъствието на прародителите ни в живота от гледна точка на осъзнаване на нашите настоящи решения, мисли и постъпки. Целта е чрез осветяването и разбирането на връзката с предците ни да се постигне освобождаване на чиста родова енергия, което носи лекота и благодат, здраве, успехи, спокойствие, разбирателство – ключовете към щастието в личния живот. 

Търсенето на решения на проблемите ни в която и да е сфера на живота често води до задънена улица, ако не се отчита влиянието и силата на рода. Отвън ни се струва, че в живота ни всичко върви добре, но от вътре сме нещастни, недоволни и нещо „недостига“. Връхлитат ни необясними емоции, сякаш не наши мисли. От къде идва това? Търсенето на проблема в тези случаи трябва да бъде извършено и във връзка с родовата памет, сила и съдба.

Силата на вашия род е завинаги с вас, през целия ви жизнен път. Всички житейски трудности  всъщност представляват връзка с нещо, което се е случило с вашите предци, а всичките ви постижения и реализацията ви – се дължат на основи, поставени от творческата сила на вашия род. Именно нашето родово поле създава и срещите в нашия живот. Именно това поле ни привлича тук, на тази конференция, а това означава че тази информация с нещо ни е нужна и ще ни донесе полза. Познанието за себе си, за семейните отношения и съдба с помощта на родовите връзки помага не само да освободите и реализирате скритите във вас сили, но и да решите вътрешните ви семейни проблеми, да положи връзките ви в ново, хармонично русло и ви предпазва от непоправими грешки в жизнения ви път.

Всяко неприятно чувство е възможно да е от семейната система. Това са тези чувства, които неочаквано и без причинно ни обхващат, довеждат ни до състояние на страх, гняв, безпокойство, тревога, ярост, агресия – имат своето начало преди десетилетия, дори преди стотици години. Нашите предци някога, преди време са изпаднали в тежка, драматична ситуация и техните чувства са дълбоко записани в семейната ни памет. Това, което тогава им се е случило е било трудно да се преживее, но е помогнало да се случи преживяването, да се оцелее. Нашето тяло ни подава сигнали за тези чувства, принадлежали на нашите предци, които са им позволили някога да направят някакъв важен избор. В миналото хората не са разполагали с големи ресурси. Травмата е била внезапна, силна, бърза, човек не е можел да реагира. И в резултат на това тя не е била преживяна, премината. Сега потомците имат тази задача, имаме и нови големи възможности и нови знания. Сега можем да помогнем на семейната памет да се освободи от тези задръжки и тежки чувства, това ще освободи и потомците от болест и страдания в голяма степен.

Как да сторим това, по какъв път да стигнем до родовата си памет? Има ефикасни начини, които аз ще споделя с вас.

http://www.reikimagic.org
0888 727094
adi@boss.bg
a.markovska@gmail.com