Много интересна информация и споделена лична перспектива ни очаква в УИКЕНД на ПРОМЯНАТА на 28.02 (неделя) от 16:00 часа с Васил Зааралиев и Ружка Калинова по темата „ЦОЛКИН – кодът, който отмерва естественото време.

Zolkin

Васил и Ружка са създатели на ПАН България /Планетарна Мрежа по Изкуствата/ – автономно звено от Мрежата за Планетарно Изкуство (Planetary Art Network – PAN), която свързва стотици ПАН групи в повече от 90 страни на 5-те основни континента.
Тяхната обща цел е разпространението на 13-лунния календaр, който, заедно с галактическия календар – Цолкин – синхронизира Земята с нашата Слънчева Система и съответно с Галактиката. Цолкинът е галактическият календар на Маите. Той отмерва естествените ритми на еволюция на съзнанието и реалността. Циклите на времето са всъщност циклите на еволюция на съзнанието. И тъй като реалността е проекция на съзнанието, Цолкинът „разшифрова“ еволюцията на реалността. Той помага едновременно за насочване на мислите и за дешифрирането на техните проявления. За нас животът е игра и Цолкинът е една безценна карта, която ни показва пътя в тази игра по много забавен и приятен начин.

В Уикенд на ПРОМЯНАТА Васил Зааралиев и Ружка Калинова ще ни въведат в първи стъпки в свещения календар на Маите и календара на новото време 13 луни. Ще научим как да разбираме и използваме този код на реалността, за да се разкрие пред нас неговата сила и смисъл?

Web: http://www.pan-bg.com/

simbol_calendar