Още една прекрасна тема в УИКЕНД на ПРОМЯНАТА на 28.02 (неделя) от 16:00 часа ще представи Мокша и Мандала – Център за цялостна трансформация – Юмейхо терапия, Тай масаж, Остеотай  – Бодиуърк за физичеки, ментален и емоционален баланс.

Moksha1

Moкша се среща с йога преди повече от 12 години, изпълнени с интезивни обучения и пътувания по света. Той изучава аюрведа, международно сертифициран преподавател е по крия – хатха йога и пранаяма и е завършил курс „Yogic studies 1 & 2” към Бихарската школа за йога. Мокша е сертифициран в 3-та степен юмейхо и дзен-тай-щиацу масаж, както и остео тай. Той активно развива неконвенционалната рехабилитация в България. „Още от самото начало на практиката си имах деликатното усещане за дисбаланс, който макар и трудно доловим, се беше установил дълбоко в мен. Колкото и да се стараех все не успявах да да балансирам трайно лявата и дясната си страна. Усещах, че ми липсва нещо, тъй като въпреки усилената практика не можех да балансирам двете страни на тялото си. Търсех метод, който да отиде там, където йога не можеше. При различни опитни масажисти опитвах различни подходи, всичките до един чудесни, но те не можеха да достигнат дълбочината, която търсех. Откровено мога да заявя, че Юмейхо е най-доброто което съм открил до сега по отношение на възстановяването на баланса на тялото. Щом усетих този специален източен масаж, веднага разбрах, че това е методът, който искам да прилагам и да ми бъде прилаган като допълнение към практиката на Йога.

Moksha

С течение на годините установих, че някои хора имат нужда от подготовка за по-сериоизните мануални техники и това ме насочи към другата ми специалност и професионална любов – Зен Тай Шиацу. Тази съвременна форма на физическо и енергийно въздействие се превърна в чудесно допълнение и алтернатива на терапевтичната ми практика. За траен резултат и затвърждаване на постигнатото на физическо и психо-емоционално ниво постепенно развих и индивидуална йога-терапевтична програма, която предлагам на пациентите си. Според индивидуалните нуждите добавям основни физически, медитативни и дихателни упражнения.“

Заповядайте в Уикенд на ПРОМЯНАТА да се убедите в лечебната сила на този метод, подходящ за всички възрасти.

http://yogamandala.net/