С удоволствие Ви представяме астролога Ивелина Рускова, която гостува в Пролетния фестивал
на 18 март (събота) от 14:00 часа с лекция на тема:
„Как астрологията ни помага да съхраним и подобрим партньорските взаимоотношения“.

 

Ивелина Рускова e астролог. В доста важен момент от живота си по време на 10 годишен престой в чужбина, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията й помага да намери и да преоткрие себе си, показва й житейския път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. Така естествено започва да помага и подкрепя хората в трудния им житейски път;  да работи с човека по-задълбочено, а не върху него; да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие; да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си!

Изучавала е професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология. След завършане на пълен курс, преминава и специални допълнителни обучения по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София.  А от 2016 г. пише астрологични прогнози за www.change-life.euwww.poznanieto.com  и за Списание Осем.

В своето представяне на фестивала Пролетно пробуждане, Ивелина Рускова ще сподели своите знания и личен опит за тази изключително интересна и полезна наука.

Всеки един от нас се е сблъсквал в определен момент от живота си с проблеми в партньорските отношения, като е търсел какви ли не решения.
В зависимост от това как се развива връзката ни или бракът ни, от това зависи как ще се чувстваме – спокойни и щастливи или точно обратното – изнервени, объркани и нещастни.
Когато всичко в дългосрочната ни връзка или брак между двама души върви идеално, това е прекрасно и отваря широко вратата на Щастието! Но когато нещата между двамата изобщо не вървят и взаимоотношенията са катастрофални, ние ставаме Нещастни.
С помощта на астрологията, можем да разберем доколко сме съвместими с нашия партньор, трайни ли са чувствата ни и какви проблеми могат да възникнат в хода на нашия съвместен живот. Тя изследва връзките между два хороскопа или по скоро анализира въздействието на единия върху другия.

Какво очаква човекът от своя партньор и какво намира в него?

Може да се направи прогноза на отношенията, нови переспективи и възможности.
Всъщност целта на синастричния анализ е да изследва потенциала и възможните проблеми на връзката или брака, да се разбере как партньорите могат да си влияят един на друг и съответно какво е въздействието на техните отношения върху съдбите им.
Астрологията е едновременно средство за разбиране и за развитие на самия себе си. Тя ни помага по-добре да разберем своя живот и събитията, които ни се случват и защо се случват. С информацията, която получаваме от нея, бихме могли да помогнем на своите отношения лични или бизнес, на професията ни, как да възпитаваме своите деца, да развием себе си и да израснем духовно.
Астрологията е наука, която ни учи как да станем господари на собствения си живот и да подобрим отношенията си във всички аспекти.

Не пропускайте прекрасната среща с Ивелина!

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050