Представяме ви с удоволствие Калоян Божанов,
който в четвъртото издание на Уикенд на Промяната
на 18 март (събота) от 11:00 часа ще представи лекция – тренинг
„От корена на БОЛКАТА в мен към ПЛОДА на ЩАСТИЕТО”

Калоян Божанов е икономист, психолог, консултант, модел, но най-вече търсач на себе си и щастието. През последните пет години преминава през различни обучения и практики в България и чужбина с Наталия Кобилкина, Гинка Георгиева, Милан Кармели, Игор Незовибатко, Юли Тонкин, Маги Ангелова, Мирослав и Стилиян Запорожанови, Елена Димитрова-Ангелова, Българска Школа по Психоанализа – Варна и други.
Гост автор в женското списаниe Lady Magazine, в развлекателния медиен сайт – www.highviewart.com, член на Онлайн Бизнес Академията на Мирослав и Стилиян Запорожанови.
Повече за Калоян можете да научите на: http://kaloqnbozhanov.simplesite.com/
Гост – лектор Невена Георгиева – треньор по личностно развитие

Лекцията – тренинг, която Калоян Божанов ще представи на 18 март е за Вас, които искате да осъзнаете от къде идва болката в нас, за да я трансформираме в ЩАСТИЕТО, за което всички копнеем.
За Вас, които сте непрестанно в борба с гласа, който постоянно крещи в главата ви.
За теб, който изпитваш онова постоянно чуство на тъга, болка и мъка и не знаеш от къде идва, а искаш да си щастлив, спокоен и свободен.

Искаш ли да се освободиш ?
Искаш ли да промениш нещата?
Искаш ли да осъзнаеш кое те спира за да продължиш към онези цели и желания, които имаш ?
Искаш ли да получиш една гледна точка от опита ми в последните години и всичко през което болезнено преминах?
Искаш ли да си спестиш време и усилия?
Искаш ли да направиш всичко това за себе си, най-после да даеш време и усилия, който ще те накарат да се почувстваш ЩАСТЛИВ/А.

На лекцията ще получите:
1. Техниката „Огледалото на Марина Абрамович“, която нагледно ще ни покаже как да виждаме, чувстваме, да чуваме какво става всъщност в нас с по-голяма лекота и осъзнатост.
2. Лекционна част от опита и БОЛКАТА на лектора и неговата гостенка Невена Георгиева и как да започнем да гледаме на нея, как да започнем да я трансформираме в нещо, което ни помага. Как да певърнем този ресурс в наша сила и да го използваме пълноценно.
3.Терапевтично упражнение за БОЛКАТА + медитация за изчистване на тази, която изпитва онова малко дете във нас, защото колкото и да си мислиш, че сме силни и големи, вътрешно сме още онези ма
4. ТОМБОЛА на която 2-ма от присъстващите ще спечелят правото на консултация с Калоян Божанов с продължителност 1 и 30 минути на 50% по-ниска цена, а именно 45 лв.
5. Благословия за любов и щастие !
6. И последно от мен 2 ПОДАРЪКА: Календар на успеха и ритуалът на БАЛАНСА, които хората на остров БАЛИ практикуват.

Заповядайте!
Ще ви очакваме, да споделим заедно това пътуване, да освободим товара от нас и да направим място за нови неща, които искаме да случим.
Да пуснем пролетта в душите си с любов!

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050