На 18 март (събота) от 10:00 часа Петър Чакъров и Симеон Гавраилов
ще споделят своите знания и опит като за всички желаещи предоставят безплатни Боуен процедури, за да се запознаят с метода и ефектите за постигане на цялостен физически комфорт

Petar ChakarovПетър Чакъров e един от малцината Боуен терапевти, акредитирани от Австралийската Асоциация по Боуен Терапия в България и един от първите терапевти в Южна България. Член на Българската Асоциация по Боуен терапия. Практикува техниката Боуен от 3 години на частна практика в град Пловдив. Има участие в различни фестивали, телевизия, радио и презентации с демонстрация на терапевтичната техника Боуен. Има двугодишна практика като професионален масажист в един от най-добрите фитнес центрове в град Пловдив.  Масажист на световното първенсто по Савате (френски бокс) в град Пловдив през 2013 и 2015 година.

За повече информация:
Тел: 0896 447 993
Facebook: Боуен терапия – Петър Чакъров

~ ~ ~ ~

SimeonСимеон Гавраилов практикува приложна кинезиология и боуен терапия. Той е сертифициран терапевт от австралийската асоциация по Боуен терапия и е член на българската асоциация по Боуен терапия. Доктор е по биотехнологии. Убеден, че към всеки здравословен проблем е добре да се подхожда комплексно, той комбинира различни методи в своята практиката. Лектор е в редица фестивали и събития на здравна тематика. Интересува се от холистична медицина и алтернативни методи на лечение.

Тел: 0893 481 661
e-mail: s.gavrailov@gmail.com
Facebook:  Боуен терапия Пловдив Симеон Гавраилов

Bouen Terapy

Често приемаме мнението на някого за определящо, но всъщност най-добре сами можем да се убедим в определен позитив или негатив. Ако подлагате нещо на съмнение, най-добре е да опитате. С удоволствие ви каним да се срещнете с тарепавтите Петър Чакър и Симеон Гавраилов в пролетния формат „Уикенд на Промяната“ и да опитате практически какво е Боуен терапия и какви са ефектите от нея върху тялото и цялостния физически коморт. Ще имате възможност да споделите за свои проблеми, да зададете въпросите си и да получите компетентни и адекватни съвети.

Боуен е холистична терапия, която е много нежна и в същото време изключително ефективна. Това позволява прилагането й включително и върху бебета, деца, бременни жени и възрастни хора. Друго основно предимство на тази терапия е фактът, че повлиява успешно състояния, които не могат да бъдат точно диагностицирани. Техниката Боуен въздейства както на физическо, така и на психо-емоционално ниво, поради което повлиява проблеми от различен характер като проблеми с кръвното налягане, болки във врата, кръста и други оплаквания свързани с опорно-двигателния апарат, вътрешни органи, предменструален синдром, бебешки колики, репродуктивни проблеми, алергии и др.

Създател на терапията е австралиецът Том Боуен в средата на XX в. Той разработва свои уникални процедури, които повлияват успешно болезнени състояния от различно естество. Станал всепризнат терапевт, лекуващ ежегодно повече от 13 000 души (данни потвърдени при проучване, направено от правителството на щата Виктория /Австралия/ през 1975г. ). Благодарение на високата си ефективност Боуен терапията бързо придобива признание и популярност първо в Австралия, а по-късно и на почти всички континенти. Днес тя се реимбурсира от здравни каси/ частни здравни фондове в Англия, Германия, Австрия, Австралия, Нова Зеландия и др.

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050