По време на Пролетния фестивал ще се срещнем отново с Марияна Стракова –
идеолог и организатор на Уикенд на Промяната
на 18 март (събота) от 12:40 часа в лекция на тема “Чакрите – нашата вътрешна истина и сила“
Специален гост: Стив Сатя

Марияна Стракова e дипломиран икономист, юрист и ПР, но животът й прави най-удивителният подарък – изпитание със собственото й дете я отвежда по един вълнуващ и безкраен път на трансформация, израстване, споделяне и истинност.
Практикува йога повече от 10 години, преминава през различни обучения в България, Индия, Бали, Германия, Холандия и др., където среща едни от най-вдъхновяващите виняса флоу учители по света, между които Сандра Атман, Адри Кайзер, Христинe Мей, Беате Тширх, Мишелин Бери, Саймън Лоу, Сиана Шерман, Кристи Кристенсен, Сесил Рубо и др.
Сертифициран преподавател по Хатха, Виняса Флоу, Ин йога, Медитации. Носи финия усет в класовете и уъркшопите си да съчетава различни знания, школи и личен опит с терапевтични методи, психология, медитация и визуализация, невро-лингвистично програмиране (НЛП), техника за емоционална свобода (ТЕС), рейки, нумерология, аромотерапия, кристалотерапия и др.
Ментор и ценител на човешката душа, вдъхновител за позитивна промяна и неуморен търсач на доброто във всеки и във всичко. Чрез срещите на постелката, провеждане на различни практични семинари, лекции, медитации и участия в редица фестивали, форуми, дискусии мотивира все повече хора да поемат контрола над живота си, да вярват в себе си и да творят живота си.
Създател и автор на сайта „Промени живота си“, идеолог и организатор на фестивала „Уикенд на Промяната“, част от организационния екип и лектор на Фестивала „Здравей, Здраве“. Има издадени 2 диска с Релаксация за здрав и хармоничен живот и Медитация „Силата на моите желания“.

На 18 март (събота) от 12:40 часа в лекция на тема “Чакрите – нашата вътрешна истина и сила“, Марияна ще представи чакрите като част от структурата на човешкото тяло, от енергийната и умствената система и тяхното въздействие върху психичното и духовното ни осъзнаване.
Ще разгледаме основните чакри като превключватели за различните проявления (аспекти) на личността, психични качества, като енергийни модулатори или трансформатори.
„Целият живот е развитие и човешкия род не е изключение. Човешката еволюция – развитието, през което неминуемо преминаваме както като индивиди, така и като раса, е пътуване през различните чакри.“ – Свами Сатянанда.
Опознаването на невидимия свят, самонаблюдението и грижата към себе си, ни помагат да използваме вътрешната си сила, да вярваме в своята истина, да поддържаме добро емоционално и физическо здраве и да творим реалността си, да сме полезни на света и хората, с които сме свързани и да се наслаждаваме на живота си!

Лекцията е със специалното участие на индиеца Стив Сатя – квалифициран учител по йога и медитации, обучаван в Асоциацията за йога и медитации в Ришикеш. Живял е в различни ашрами в Индия – Будистки център Тушита, ОШО в Пуна, Иш йога, Шивананда, Оровил, както и обучения в ОШО ЛИЙЛА в Англия и към Хюманивърсити (Холандия).

Не пропускайте тази вълнуваща среща със самите себе си!

Не пропускайте срещите с Марияна и на 18 март (събота) от 15:45 часа в Лекцията Чакрите – нашата вътрешна истина и сила с Марияна Стракова
и на 19 март (неделя) от 14:00 часа в практичен йога клас „Мандала Виняса Флоу Йога“

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050