Скъпи приятели, с удоволствие ви каним да се докоснете до удивителната
Регенерираща и емоционална терапия на Рене Мей,
която ще бъде представена безплатно през двата дни на Пролетния фестивал
от терапевта Ваня Тонева и практикуващи доброволци от Пловдив
на 18 март (събота) от 13:00 до 15:00 часа
на 19 март (неделя) от 10:00 до 11:00 часа

Ваня Тонева e терапевт-доброволец на терапията и една от първите обучени по метода на Рене Мей в България.

Емоционалната Регеративна Терапия е лечебна техника, при която се стимулират клетките и нервната система чрез леки докосвания по гръбначния стълб и други части на тялото. Терапията помага за изцелението на заболявания причинени от емоционални травми, тревожност, болка, хипертония и дори дегенеративни заболявания. Приложението на терапията отнема между 5-10 минути всяка, което я прави лесна за приложение и дарение.
Методика на Рене Мей за клетъчна регенерация е техника, която се състои от стимулиране на нервната система чрез нежни докосвания на гръбначния стълб. Рене обяснява, че нашите клетки се раждат здрави и перфектни, обаче те дегенерират от стрес и липса на обич, което предизвиква болести и депресии. Базата на тази терапия е чрез докосването да се трансферира ЛЮБОВ. Чрез получаване на тази терапия, клетките се регенерират и здравето на хората се подобрява като цяло. Тази великолепна интегрална терапия позволява на клетките да създадат по-добро състояние на работа и да увеличат медицинската терапия, през която тялото преминава. Тоест тя създава възможност на тялото да се лекува от само себе си. Този лечебен процес ускорява оздравяването и може да се ползва при всички здравни проблеми.

Целта на този вид терапии е стимулиране потенциала на клетката за регенерация, чрез освобождаване на енергийни блокажи на ниво клетка, тъкани, органи, системи. При провеждането на терапиите се постига освобождаване на потискани емоции, физическо напрежение, гнетящи мисли.
Всичко, което има клетка може да се регенерира, стига да се даде подходяща среда, условия и енергия на клетката. Всичките терапии работят в посока да създадат необходимата настройка, за да се даде възможност да клетките да се самообновят и излекуват.

**Рене Мей е французин, хуманист, борец за мир, духовен учител и лечител без религиозна и политическа принадлежност. Рене Мей преподава дълбока медитация и терапия за клетъчна регенерация, като по този начин той помага на човечеството да еволюира до една по висока степен на съзнание.

ФОНДАЦИЯ РЕНЕ МЕЙ е създадена в Мексико през 2007 година. Понастоящем, тя разполага с 5 безплатни клиники, 20 хуманитарни и 500 мобилни центъра. Към фондацията работят около 60 000 доброволци не само в Мексико но и по цял свят. Те са обучени и сертифицирани от Рене Мей да лекуват безплатно по методиката на клетъчното възраждане и обновление в болници, рехабилитационни центрове, домове за сираци, затвори и други организации.

В Мексико създадените от Рене Мей клиники са одобрени от Министерство на здравеопазването. Те са безплатни и към тях работят лекар, сестра и доброволци терапевти. Тези допълнителни клиники работят съвместно с конвенционалните клиники и са им в огромна помощ за добруването на мексиканския народ.

Обучението на терапиите е дарение от Рене Мей и Анилу Физ към доброволци, които също искат да помагат и да даряват терапии на другите. По този начин развиваме и увеличаваме безусловната любов в себе си и другите. Даряването и приемането на терапии спомага да се събуди любовта в нас. Към това ни водят и трите основни принципа, които Доброволците на съзнанието приемат да следват, а именно:
– Да не съдим
– Да не критикуваме
– Да се обърнем към себе си със състрадание

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050