За пръв път в Пловдив на 18 март (събота) от 13:40 ч. на фестивала „Пролетно пробуждане“
ще ни гостуват Gene Keys Bulgaria с интересно и изключително полезно представяне на „Генетичните ключове като път към себепознанието“

Gene Keys Bulgaria са млади и търсещи хора, посветили се на каузата да разпространяват една нова система от знания – Ген ключовете, която помага на хората да живеят по-осъзнато и да разкриват дарбите си в ежедневието.
Чрез ген ключовете можем да повишим своето осъзнаване като видим негативните модели в нашето поведение. Така можем да приемем истинската си, безгранична природа и да отключим по-висшия потенциал, който е скрит в нашите гени.
Ген ключовете ни помагат да живеем живот изпълнен с повече приемане, стабилност и любов.

Не пропускайте срещата с представителите на Gene Keys Bulgaria, които ще ви потопят в пътешестие и опознаване на самите себе си, в откриване на вашите дарби, за да заблестите и осветите света, в който живеете.
Авторът на Генетичните ключове Ричард Ръд е открил и разработил интересното съответствие между генетичния код и 64-те архетипа в „И-Дзин“. Затова всеки древен архетип отговаря на един от 64-те гена в двойната спирала на ДНК. Оттук идва и името “ген ключ”, защото всеки архетип отключва някакъв скрит заложен потенциал в гените ни. В днешно време все повече се изследва ДНК, нейната функция, как тя реагира на своята непосредствена среда и от какво се влияе.

Ген Ключовете са универсален език, който ни помага да опознаем и приемем себе си, да разберем в дълбочина човешката си природа и да позволим на божественото в нас да се разкрие. Ген ключовете могат да дадат много отговори за нашия живот, както и да променят гледната ни точка за собствените ни способности. Изследвайки своите лични ген ключове ние се научаваме по естествен начин да осмисляме неосъзнатите си модели на поведение и мислене. Повишаваме осезаемостта си за собствените си страхове и проглеждаме през склонността си да сме предубедени към другите.

Незвисимо от външните обстоятелства, всеки човек крие нещо красиво в себе си. Единствената цел на ген ключовете е да извади тази красота – да запали вечната искра на гения, който ви различава от всички останали.
Ген ключовете са набор от учения, които са създадени за съвременния начин на живот. Като използвате древното изкуство на нежното съзерцание, четете и прилагате мъдростта на ген ключовете, вие можете да откриете истинската по-висша цел във вашия живот.

Ген ключовете са нещо много повече от книга. Те са жива мъдрост, която не ви казва какво трябва и не трябва да правите. Те просто ви насочват да обърнете внимание на това, което се случва в живота ви. Да бъдете по-будни за защитите си, за обуславянето си, за мисловните и поведенческите си модели, за механизмите, които действат във вас и които може би са скрити от вашия поглед, и това ще ви помогне да откриете по-висшата цел, която стои зад тях. Освен това, те не са нещо, което ще изиска от вас да се изолирате или да промените драстично начина си на живот. Как ще работите с Ген ключовете зависи единствено и само от вас. Те ще ви помогнат да откриете и да разберете кое е най-доброто за вас, но няма да ви заставят да го следвате, докато не бъдете готови и не го изберете сами.

Повече за Ген ключовете и основните принципи за работа с тях
ще научим на 18 март в Пловдив.

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050