В Пролетното издание Уикенд на Промяната с удоволствие ще ви запознаем с Христо Стефанов, който на 19 март (неделя) от 11:15 часа ще ни запознае с темата „Интегрално хранене“.
От 11:15 часа Христо ще представи лекция „Основи на интегралното хранене“,
а от 12:15 часа Практичен клас „Разблокиране на стомаха; Разблокиране на мозъка“

Христо Стефанов изучавал астрофизика Софийския Университет Св. Климент Охридски.
По това време се занимава с крия йога и китайски цигун. На 19 годишна възраст започва да се интересува от нутрилогия, като изпробва и разучава различни методи за хранене (основно „Хранене по кръвните групи“) и биомеханика на движението на тялото (чрез метода Фелденкрайс).
През 2010 се присъединява към INBI България и участва в проектите „Хранене на бъдещето“ или още Integral Q и „Лаборатория на развитието“, като представя продуктите, свързани с тях в различни събития, изложения и фестивали. Изнася лекции и води множество дегустации на продуктите вече трета година.
Христо ежедневно практикува две от преподаваните в Институт INBI дисциплини – Даоистка йога и Багуаджан и в момента е водещ на „Матрица на ритъма“ – дисциплина, създадена за изучаване на различните видове ритъм, за може човек да открие своя вътрешен ритъм, да постигне на резонанс между ритъма на физиката, дишането и работата на съзнанието
Освен активността си в INBI, той оглавява екип за координиране на критични ситуации в HP, което е и основната му работа.
В момента изучава кристалография, като паралелно с това участва в изграждането на процес за производство на течни кристали в София, в колаборация с INBI България.

“…Съзнанието трябва да ни позволява да преминем от подхранване чрез разпад към подхранване чрез синтез. Тогава човек може да се научи да израства и да се развива, подхранвайки се. Интегрирането като подход в процеса на живота е основно условие за развитието ни като хора. Дисоциирането от друга страна, както при храненето така и в ежедневната ни дейност, води до застои и блокиране.“

Интегралното хранене е система на хранене, насочена към привеждането на човека в състояние на независимост от нискочестотната храна. Интегралното хранене е хранене на бъдещето, което дава възможност на човека, стремящ се към развитие, да се опира на своя дух, а не на плътта.
Това е преди всичко система от знания за високомолекулярната природа на човека и едва след това трябва да се свързва с разбирането на продуктите на потребление. Основополагащото знание за тази система е даоистката медицина, която се опира на учението за циркулацията на енергията в човека.

Лекцията и практиките на 19 март, които Христо ще сподели по време на пролетния фестивал в Пловдив са интересна за всички, които търсят как:
– да усъвършенстват биоенергетиката си;
– да управляват жизнения си ресурс, така че да е достатъчен за всяка задача, дългосрочно начинание и личен проект;
– да възстановяват и усилват енергетиката в системите на тялото;
– да взаимодействат с високочестотни продукти.

В лекцията си „Основи на интегралното хранене“ ще си поговорим за:
> Смъртна и безсмъртна храната.
> Течна среда на тялото. Подхранване с течности.
> Високовибрационно подхранване на тялото.

Не пропускайте срещата с Христо и в практичния клас „Разблокиране на стомаха; Разблокиране на мозъка“.

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050