В едни от най-важните теми за всеки от нас – Любовта и Изобилието Тук и Сега,
по време на Уикенд на Промяната 4, ще ни потопи психолога Ирина Милчева
и боуен терапевта Виолета Кузмова
на 18 март (събота) 14:40 часа – Да поканим изобилието в живота си
на 19 март (неделя) от 15:30 часа – Мъдростта на Любовта

Milcheva

Ирина Милчева е психолог, педагог и медиатор. Консултира семейства и колективи, води мотивационни обучения на служители.Оосновател е на групи, които изучават изцелителните практики на благодарността и признателността, автор е на предаването ,,Мисия Добро Семейство’’ по Пловдивска Обществена телевизия ,,Тракия”. www.irina-milcheva.com

Виолета Кузмова – Боуен Терапевт. Дипломирана от Австралийска Академия по Боуен Терапия. Член на Българската Асоциация по Боуен Терапия.  Основател и собственик на Студио за Боуен Терапия и здравословен живот – ВиБо Аспект-Пловдив – www.viboaspect.com

В Уикенд на ПРОМЯНАТА – Пролетно пробуждане, на 18 март (събота) Ирина Милчева ще представи една различна гледна точка и нови знания за това как да сме удовлетворени и в хармония със себе си тук и сега. Ще дискутираме по въпросите:

~ Какво е отношението, мисленето и вътрешното ни усещане към парите, изобилието и благоденствието?
~ Каква е задачата ни- да търсим на всяка цена пари, или да открием страховете и преградите у нас самите, които пречат изобилието да се появи в живота ни?
~ Коя е причината за паричните проблеми и какво да правим, когато сме в ситуация на хроничен недостиг на парични средства?

По време на тази среща Виолета Кузмова ще ни запознае как Боуен Терапията съдейства за преодоляване на страховете ни и собствените ни прегради, които пречат изобилието да се настани в живота ни? Какви са механизмите, които използва Боуен Терапията, за да ни помогне да разберем, че смелостта не е в липсата на страх, а способността да осъзнаеш,че той не може да те парализира и лишава от действие!

Не пропускайте срещата с Ирина Милчева и Виолета Кузмова на 19 март (неделя), когато ще си поговорим за Мъдростта на Любовта.

Всеки създава своята Приказка за любовта, в която ТИ и АЗ сме едно. Колкото двойки- толкова приказки.
Какво знание за самите нас ни дава Любовта?
На какво ни учат провалите в Любовта?
Как израстваме чрез мъдростта и даровете на Любовта?

По какъв начин Боуен терапията може да допринесе да влезем в една любовна връзка, изпитвайки истинска радост от нея и тя да реализира всичките ни творчески способности и таланти, ще си поговорим с Виолета Кузмова. И още – Как Боуен терапията променя ежедневието и мечтите ни?

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050