На 19 март (неделя) от 14:00 часа Марияна ще ни поведе в зареждащо преживяване и опознаване на себе си с практичния йога клас Мандала Виняса флоу

Марияна Стракова e дипломиран икономист, юрист и ПР, но животът й прави най-удивителният подарък – изпитание със собственото й дете я отвежда по един вълнуващ и безкраен път на трансформация, израстване, споделяне и истинност.
Практикува йога повече от 10 години, преминава през различни обучения в България, Индия, Бали, Германия, Холандия и др., където среща едни от най-вдъхновяващите виняса флоу учители по света, между които Сандра Атман, Адри Кайзер, Христинe Мей, Беате Тширх, Мишелин Бери, Саймън Лоу, Сиана Шерман, Кристи Кристенсен, Сесил Рубо и др.
Сертифициран преподавател по Хатха, Виняса Флоу, Ин йога, Медитации. Носи финия усет в класовете и уъркшопите си да съчетава различни знания, школи и личен опит с терапевтични методи, психология, медитация и визуализация, невро-лингвистично програмиране (НЛП), техника за емоционална свобода (ТЕС), рейки, нумерология, аромотерапия, кристалотерапия, ангелска терапия и др.
Ментор и ценител на човешката душа, вдъхновител за позитивна промяна и неуморен търсач на доброто във всеки и във всичко. Чрез срещите на постелката, провеждане на различни практични семинари, лекции, медитации и участия в редица фестивали, форуми, дискусии мотивира все повече хора да поемат контрола над живота си, да вярват в себе си и да творят живота си.
Създател и автор на сайта „Промени живота си“, идеолог и организатор на фестивала „Уикенд на Промяната“, част от организационния екип и лектор на Фестивала „Здравей, Здраве“. Има издадени 2 диска с Релаксация за здрав и хармоничен живот и Медитация „Силата на моите желания“.
„Виняса флоу ни помага да развием осъзнатост, че дъхът е отражение на живота ни, че всяко действие води към следващо, точно както леко и естествено преливаме от поза в поза с вдишване-издишване. Това е практика на доверието към нас самите и към живота, за да приемем, че всичко се случва по най-добрия начин и винаги в правилния момент, когато сме наясно със себе си и своите цели.”, споделя Марияна.

Не пропускайте практичния йога клас „Мандала Виняса Флоу“
на 19 март (неделя) от 14:00 часа.

На санскрит Мандала означава “кръг” и “център”, но също и „завършеност”. Мандалата представлява концентрична диаграма от елементи и символизира различни нива на съзнание, а също така енергията, която обединява и изцелява. В изкуството се свързва с кръг на вяра, осъзнаване и най-интимното изразяване от сърцето.
Виняса йога е енергизиращ, динамичен стил, който синхронизира чрез осъзнаване, дълбочина и медитация, дъх и движение, преминавайки през поредица от асани и спонтанни движения.
Виняса означава „поток“ и пробужда вродената ни интелигентност, интуиция и лекота, чрез които да поддържаме естествения поток на нашата творческа изява, развитие и израстване.

В този йога клас ще създадем истинска Мандала, преливайки от асана в асана в синхрон с дъха си и потапяйки се в медитация в движение. Заедно ще се потопим в енергизираща и завладяваща практика на споделяне, свързаност и единение.

Бъдете в удобно облекло! При желание носете лична постелка!
Запазете своето място предварително!

Не пропускайте срещите с Марияна и на 18 март (събота) от 12:40 часа в Лекцията  Чакрите – нашата вътрешна истина и сила
и от 15:45 в  Медитация „Освобождаване от страховете“

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050