По време на Пролетния фестивал ще се срещнем отново с Марияна Стракова – идеолог и организатор на Уикенд на Промяната
на 18 март (събота) от 15:45 часа в Медитация „Освобождаване от страховете“

 

Марияна Стракова e дипломиран икономист, юрист и ПР, но животът й прави най-удивителният подарък – изпитание със собственото й дете я отвежда по един вълнуващ и безкраен път на трансформация, израстване, споделяне и истинност.
Практикува йога повече от 10 години, преминава през различни обучения в България, Индия, Бали, Германия, Холандия и др., където среща едни от най-вдъхновяващите виняса флоу учители по света, между които Сандра Атман, Адри Кайзер, Христинe Мей, Беате Тширх, Мишелин Бери, Саймън Лоу, Сиана Шерман, Кристи Кристенсен, Сесил Рубо и др.
Сертифициран преподавател по Хатха, Виняса Флоу, Ин йога, Медитации. Носи финия усет в класовете и уъркшопите си да съчетава различни знания, школи и личен опит с терапевтични методи, психология, медитация и визуализация, невро-лингвистично програмиране (НЛП), техника за емоционална свобода (ТЕС), рейки, нумерология, аромотерапия, кристалотерапия и др.
Ментор и ценител на човешката душа, вдъхновител за позитивна промяна и неуморен търсач на доброто във всеки и във всичко. Чрез срещите на постелката, провеждане на различни практични семинари, лекции, медитации и участия в редица фестивали, форуми, дискусии мотивира все повече хора да поемат контрола над живота си, да вярват в себе си и да творят живота си.
Създател и автор на сайта „Промени живота си“, идеолог и организатор на фестивала „Уикенд на Промяната“, част от организационния екип и лектор на Фестивала „Здравей, Здраве“. Има издадени 2 диска с Релаксация за здрав и хармоничен живот и Медитация „Силата на моите желания“.

На 18 март (събота) от 15:45 часа Марияна ще ни потопи в Медитация „Освобождаване от страховете“

Колкото повече животът ни се развива, толкова повече и по-разнородни са нашите страхове и все повече мечтаем за спокойствие. Всеки от нас има своите страхове – къде по-големи или по-малки, къде скрити или явни, но безспорен е факта, че те управляват действията и живота ни.
Понякога говорим за тях, че ни пречат, но ги оставяме да владеят положението – страх ни е дори да работим с тях, т.е. страх ни е от страха. Всъщност страховете са естествено продължение и проява на други емоции, минали събития, преживени травми или насложени мисловни модели. Как да се справим и да работим за освобождаване на страховете, за да живеем в лекота и спокойствие?

Не пропускайте срещите с Марияна и на 18 март (събота) от 12:40 часа в Лекцията  Чакрите – нашата вътрешна истина и сила
и на 19 март (неделя) от 14:00 часа в практичен йога клас „Мандала Виняса Флоу“

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050