С удоволствие ви представяме Тодор Христов, който гостува за първи път на фестивала Уикенд на Промяната и
на 18 март (събота) от 17:15 часа ще ни поведе
в Медитация за изцеление на многомерната чакрова система

Тодор Христов има над 20 годишен стаж в личностното и духовното развитие. От 2011 г. решава да се отдаде изцяло на този начин на живот и е един от първите, които закупуват прекрасния за опознаване на фините аспекти на личността инструмент Aura Video Station или както е познат в България, Аура камера.
След няколко хиляди изследвания на хора от над 10 националности, безброй експерименти с човешкото електромагнитно поле, във всевъзможни ситуации, той създава холистичен център ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО (www.poznanieto.com), с цел да популяризира идеята за израстването в три направления – физическо, психологическо и духовно.
Специализирал е в интегрално дишане, медитация, работа с ДНК кодовете и др. Създател е на собствен метод за многомерно лечение и курсове по медитация и личностно израстване.
Любител на древността, хобито му е историята, мистиката и забранената археология. Обича да пътува и да опознава сакралната част от нашата история – древни светилища и свещени обекти.
Провежда пътуващи семинари на различни точки в страната, обикновено сред природата и близо до древен и свещен обект.

Заповядайте на Медитация за изцеление на многомерната чакрова система с Тодор Христов на 18 март (събота) от 17:15 часа!

Поради множеството промени и планетарните изменения, които се случват в този момент, медитацията е един от най-добрите способи за интегриране и адаптирането ни към Прехода. Поради тази причина, Тодор ще проведе задълбочена медитация, свързана с изчистването от блокажи, всякакви негативни влияния, обструкции, емоции и модели на многомерната чакрова система!
Ще проследи нивото на чакровата система на доброволец от участниците, с помощта на Аура Камера, преди и след медитацията. Ще разискваме важни и наболели въпроси, свързани с израстването и еволюцията на Съзнанието.

Тодор Христов ще представи и Последен клас Аура камера за изследване на Аурата.
Специално за посетителите на Уикенд на Промяната, цената на изследването ще бъде с 50% отстъпка – за 20 лв. (вместо за 40 лв.). Поради спецификата на формата, часовете ще бъдат ограничени. За повече информация и запазване на час: 0899022521

Доверете се на познанията и опита на Тодор Христов!

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050