В пролетното издание Уикенд на Промяната на 18 март (събота) от 17:00 часа
Аида Марковска ще ни докосне до Рейки – нежната лечебна енергия на Всемира

Аида Марковска е холистичен терапевт и преподавател, човек с богат и съществен опит в холистичния подход към здравето на човека във всички негови аспекти .
Аида е основен организатор на Фестивала на здравословния живот „Здравей, Здраве!“ от 2010 г.  и основател на Ангелския фестивал в Пловдив от 2015 г.
Първите си обучения и практически занятия по холистични и биоенергийни методи Аида взема през 2006 г. и от този момент насетне е активна в преподаването и популяризирането на тази практика в Пловдив и България.
Тя е лектор на Международната рейки академия в Самоков, лектор на алтернативните научно-езотерични конференции в Шумен, член на Духовна академия на мистериите „Мадара“,основател и председател на СНЦ „Клуб Рейки в Пловдив“ под чиято егида преминават значителна част от инициативите в Пловдив.

Не пропускайте срещата с Аида на 18 март (събота) от 17:00 часа, която ще ви разкаже за безкрайните възможности на Рейки като лечебна практика.

РЕЙКИ – това е Вселенска (Божествена) Универсална енергия, която е дадена на човечеството за изцеление на душата и тялото, за духовно развитие и помощ на хората.
Рейки означава още система за лечение и самолечение чрез полагане на ръце или от разстояние. Лечението чрез Рейки не е за сметка на собствената енергия. Източникът на Рейки е извън нас и е безграничен. Рейки лечителят не може в процеса на лечение да приеме негативна енергия от пациента, нито пациента от лечителя. В Рейки лечителят се явява само проводник на тази енергия – посредник между пациента и Универсалната енергия.
Рейки не е необходимо да бъде направлявана – тя отива там където е необходимо за даденият човек, орган и толкова, колкото е необходимо т.е. тя е интелигентна енергия и ние като посредници няма как да допуснем грешка при работа с нея или да причиним вреда.
Способността да се работи с Рейки се осъществява след настройка (посвещение), която се прави от Мастер – учител. Рейки се основава на принципа на свободната воля и е достъпна за всеки.
Рейки е духовен път,
Рейки е около нас и в нас,
Рейки е благословия,
Рейки е възможност и надежда,
Рейки е любов,
Рейки е средство за осъзнатост и трансформация,
Рейки е неагресивна терапия,
Рейки е практикувана из целия свят.
Рейки е ….. още много за всеки от нас ….

Добре дошли сте всички с интерес по темата.

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050