На 18 март (събота) от 14:00 часа в Пролетното издание на Уикенда
Иван Великов ще представи лекция на тема „Основни на Йога и Тантра“

ivan_velikov1Иван Великов е старши инструктор по йога и бойни изкуства в сдружение BMST – Движение за хармонично развитие на човека. Има над 10 годишен опит в работата с групи за деца и възрастни. Освен това е и многократен Републикански шампион по Йога, Тай Чи, Ба Гуа.

@ ~ @ ~ @

Заповядайте на въвеждаща лекция към курса „Основи в Йога и Тантра“ на Иван Великов – приемащ и споделящ опита и познанието, съхранени в тези две древни системи. На лекцията ще разберете повече за курса, който ще се организира в отделни модули с различна насоченост – теория и практика (статични и динамични медитации), физически упражнения (асани), енергийни практики (пранаяма)основни принципи и практики за работа с ума, разширена система за работа с енергията (пранаяма),

Курсът ще ви даде теоретична и практическа подготовка в универсалните методи и принципи в Йога и Тантра, както и индивидуална лична практика. Синтезираните обяснения и упражнения са достъпни за съвременния западен човек и всеки от нас може да ги интегрира в своя ежедневен живот.

Освен представяне на курса и неговите цели, лекцията ще съдържа въвеждащи обяснения за практиките, както и практическо упражнение за изчистване на енелгийните канали от основните смущения – гняв, привързаност и невежество.

Първи модул от курса представя основни принципи и практики за работа с ума. Този модул е подходящ за всеки и следва целта на Йога и Тантра – освобождаването от реакциите, навиците, представите и впечатленията, които ни пречат да преживеем себе си (непреход), и придобиването на контрол върху нашето тяло, реч и ум.

Този курс ще ви даде индивидуална лична практика.

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050