Албена Симеонова ще представи на 19 юни (неделя) от 12:45 часа в Уикенд на Промяната „Ангелска терапия“ с кратка лекция и медитация 

Albena-Simeonova1

Албена Симеонова е детски психолог, семеен и бахов терапевт. Вече повече от 11 години изследва психологията в различните й направления и аспекти, опознавайки разнообразни методи и техники за справяне с психологически проблеми. Работила е като фирмен консултант, водещ тренинг обучения, детски психолог, семеен терапевт, бахов терапевт, йога учител за деца. Занимава се е с когнитивна психология, позитивна психология, духовна психология, хипноза, регресия, бахова терапия, тотална биология….

Angels

Ангелската терапия е съвкупност от всички онези знания, които успях да натрупам като психолог през годините. Кръстих я Ангелска терапия, първо защото всички ние носим в себе си чиста и свята ангелска същност и второ, защото точно тук ще се потопим в света на Ангелите и Божественото.
Всъщност през всички тези 11 години осъзнах, че най-важното нещо, което мога да направя за своите клиенти е да им покажа как да постигнат вътрешен мир и хармония. Това става като възстановят връзката със себе си, със своето най-съкровено Аз, гмуркайки се дълбоко навътре, опознавайки своето лично свещено пространство. Защото истината е, че най-голямата битка в живота ни е битката между нас и нас. Никой не може да ни излекува отвън – лечението идва отвътре! Всяко нещо в живота ни зависи от нас самите! Ние сме творци на собствения си живот и ние избираме как да го живеем, затова е добре да надникнем в душата си и да видим какво има там, защо ни се случва дадено нещо, какъв е урокът, който трябва да научим и как да го научим с лекота. Така ние откриваме корена на всеки проблем във връзка със здравето ни, емоциите ни, взаимоотношенията ни и всичко което ни тревожи. Никой освен нас самите не може да осъзнае, приеме, прости и трансформира, всичко онова, което има в нас.
В Ангелската терапия ще работим с тялото и душата ни, със съзнанието ни и подсъзнанието ни; ще се свържем с духовните ни водачи, ще се сливаме с Висшите си аспекти, ще общуваме с Ангелите, с Божественото…
Това е една практика с елементи на психология, йога, хипноза, регресия, дао космическо лечение, шамбала, махатма, мултиизмерно лечение и какво ли още не ….

Време е да разтворим крила и да полетим!