Стойчо Георгиев ще представи в Уикенд на ПРОМЯНАТА на 18.06. (събота) от 14:30 часа темата за „Невидимата информация в тялото ни и как да я използваме“.

Stoicho

Стойчо Георгиев се среща с йога преди три години в преломен момент от живота си. Няколко йога практики го подтикват да промени ежедневието си коренно. От тогава практикува йога всеки ден. По естествен път при него достига информацията за аура камерата и той започва да използва тази технология, за да помага на хората да видят невидимото поле, в което живеят. Аура камерата за него е интересен начин всеки един от нас да се запознае с невидимия си свят и да разбира по-добре себе си. Любимата част от работата му е контактът с хората, взаимодействието с тях и възможността да обогати личните им преживявания и разбирания по научен и доказан метод.

cvetovete_na_aurata

В своята лекция Стойчо ще ни потопи в невидимата информация за нашето тяло, защо е добре да знаем как работят енергийните центрове в тялото ни и как да използваме информацията, която аура диагностиката ни дава.

Какво е Ауракамера?
Този феноменален руски уред е плод на напредналата техника и наука. Разработка на ядрените физици, той регистрира нашата аура и чакри посредством специфичен софтуер. Всяко живо същество носи био данни за себе си, които са уникални. Именно тези данни се обработват и визуализират от апарата, с цел да се покажат енергийните характеристика на човек.

Приложението на Аура камерата позволява да се визуализира разпространението на енергията по цялото тяло. Чрез нея се наблюдава динамика, форма, цвят и големина на индивидуалната енергетика и се добива представа за моментния баланс между енергиите на отдаване и приемане. Апарата ясно фиксира проблемните области в случай на дисбаланс в енергийните центрове- чакри. Това е единственият уред, с който можете да проследите взаимовръзката между емоции и болест и да намерите пътя към здравето.

С какво ще ни помогне снимката с Аура камера?
Нашият потенциал, мисли, емоции и физическо здраве са отразени в Аурата! По цвета на аурата се определят качествата, с които човек е природно надарен и трябва да развива, за да постигне успех, а нивата в енергийните центрове показват протичането на енергия в човешкото тяло, като при недостиг и изтичане на енергия откриваме първопричината за изгубената хармония и даваме препоръки за възстановяването и.
Снимка и анализ на Аура и чакри определят основните проблеми, които могат да влияят на физическото ни тяло. Нашата аура – истински показател за здравето и състоянието на ума, духа и тялото. Ключът към уникалната технология – Обратна биологична връзка (Biofeedback) – наука за измерване и визуализация на невидими външно физиологични параметри. Добре известно е, че промени във физическото или психическото и емоционалното състояние на човека е придружено с промени в няколко от негови физиологични характеристики, особено EDA (електро-кожна активност), температура, ЭЭГ (електроенцифелограма), и т.н. Освен това, всеки човек има определени постоянни средни стойности на тези параметри. Именно тези биоданни улавя сензора на Аура камера. В резултат на дългогодишни изследвания, всеки диапазон от стойности на биологичните данни е приведен в съответствие с вибрационния диапазон на определен цвят. По този начин на снимката, извършена от Аура камера, се изобразява човешкото биополе, това са визуализирани резултати от измерванията на физиологичните параметри, прочетени от биосензор от дланта на лявата ръка.

ВЪЗМОЖНОСТИ НА АПАРАТА:
• Снимка и диагностика на аура и чакри.
• Изследване на енергийната структура на човек.
• Апаратна диагностика на психическо, емоционално и енергийно състояние на човек
• Баланс на енергиите Ин и Ян.
• Съотношение на дух / разум / тяло.
• Качество на релаксация и ниво на стрес.
• Размер и интензитет на биополето.
• Цветови спектър и анализ на основните личностни характеристики
• Качество на енергиите – интуитивна, ментална, емоционална и физическа.

Не пропускайте – само по време на двата дни – Снимка на аурата и  пълен анализ на енергийното тяло на Промо цена 15 лв.