В Уикенд на Промяната на 18.06. (събота) от 11:00 часа „ Здравето през погледа на Аюрведа – хранене, профилактика, възможности за лечение“ ще представи Милена Георгиева

Milena_Georg

Милена Георгиева е юридически и аюрведичен консултант към Аюрлайфгруп – вносител и изключителен представител за България на Индийската компания БАЙДИАНАТ.

Stresguard1

По време на двата дни ще можем да се докоснем до най-древната медицинска ситема в света – Аюрведа – нейната велика мъдрост и невероятно познание за здравето и начина на живот.
Ще можете да зададете своите въпроси на тема Аюрведа, аюрведично хранене според дошовия тип, аюрведична профилактика на заболяванията, аюрведични билки и лечебни продукти. В България има Автентична Аюрведа продукти, които следва да са на разположение на всички хора.

Ще можете да се запознаете с Автентична Аюрведа продукти от Байдянат – единствената фабрика в света, която има право да използва думите „Автентична Аюрведа“ за своите продукти, тъй като използва само древни рецептури и спазва древните технологии.
В обособената Изложбена зона ще можете да се докоснете до ценна информация за самите продукти и да изберете най-подходящото за вас.

Входът за Изложението е Свободен.

Poster Neem