В Уикенд на ПРОМЯНАТА на 18 юни (събота) от 13:30 часа
„Как да бъдем здрави в 21 век?“ – концепция за здраве представя д-р Татяна Николова.

nikolova

Д-р Татяна Николова завършва Харковския медицински университет и има 32 години практика като лекар, като първите 10 прекарва в Спешно отделение.
В последните 15 години обаче започва да практикува алтернативна медицина. Интересът й към нея се поражда покрай собствените й здравословни проблеми, за които традиционната медицина не може да даде отговор.

Задълбоченото изучаване на алтернативните подходи я убеждват, че тайната на доброто здраве се крие в простите неща – позитивно мислене, дишане, здравословно хранене, редуване на умствена и двигателна активност. Така д-р Николова започва да прилага методите на нетрадиционната медицина в лицето на хранителните добавки, билковите препарати, както и позитивни утвърждения, методите на Силва, Луиз Хей, д-р Синелников, Норбеков, компютърната диагностика и честотните терапии с апаратура „Оберон”.

Благодарение на тези методи, тя успява да възстанови напълно собственото си здраве и започва да помага и на своите пациенти също да оздравеят напълно и трайно.

Към настоящия момент д-р Николова работи в Медицински център „Здравословен живот” (с био-резонансна апаратура „Оберон”. Нейни основни помощници в работата са продуктите на Корал клуб Интернешънъл.

Нова картина

Най-ценното, което имаме в живота – това е нашето здраве и да го опазим – зависи от самите нас. Никой друг не може да се грижи за нашето собствено здраве. Как да направим така, че да се научим да управляваме своето здраве?
Концепцията за здравето на Coral Club се базира на принципите на нутрициологията – науката за храненето на клетките. Ако клетките получават всичко необходимо, за да могат да функционират пълноценно – да се хранят, да отделят отпадните вещества и да се размножават, те ще бъдат здрави. Следователно нашите органи и системи ще работят правилно и нормално и цялото ни тяло ще се радва на здраве и енергия.

I принцип – Да напоим клетките
Водата е основен компонент на живите организми. Тялото ни се състои от 70% вода. Тя е необходима за нормалното протичане на физиологичните процеси и количеството и качеството на водата, която приемаме, са изключително важни за нашето здраве. Coral Club предлага уникална добавка за водата – Корал-Майн, която подобрява показателите на водата и има изключително благотворно влияние върху здравето.

II принцип – Да почистим организма
Да почистим тялото си от паразити, хелминти, токсини. По данни на Световната здравна организация, от паразитните инфекции страдат 75% от населението на Земята, независимо от стандарта на живот, и практически 80% от всички съществуващи заболявания или са предизвикани непосредствено от паразити, или се оказват вследствие на дейността им в нашия организъм. А поради нездравословния начин на живот и неправилното хранене към 40-годишна възраст всеки човек носи в тялото си между 5 и 20 кг шлаки и токсини. Тази замърсеност на организма води до това, че защитните сили отслабват, зараждат се болестотворни процеси, страдаме от хронична умора, нездрав вид, наднормено тегло и т.н.

Програма Коло-Вада е удобна, лесна за прилагане и много ефикасна програма за детоксикация, която за две седмици почиства целия организъм – от клетъчно ниво, през органи и системи, като същевременно има и силно антипаразитно действие.

III принцип – Да нахраним клетките
Ядем обилно, но не предоставяме на клетките си пълноценна храна. Продуктите, с които се храним, растат на изтощени почви, обработени с химикали. Технологиите на приготвяне на храните са такива, че съдържанието на мазнини, соли и въглехидрати е много високо, което води до затлъстяване, понижаване на имунитета и токсично въздействие върху организма. А клетките имат нужда от вода с определени показатели, аминокиселини, витамини, минерали, ненаситени мастни киселини и Компанията ни предлага натурални продукти, с чиято помощ клетките ни да получат пълноценни хранителни вещества, за да могат да функционират правилно и да бъдат здрави.

IV принцип – Да защитим клетките
Ежедневно дишаме замърсен въздух, ядем химизирана храна, пием вода, съдържаща десетки вредни вещества, използваме синтетични медикаменти, подлагаме се на въздействието на електромагнитни полета, водим живот, изпълнен със стрес. Съществуват естествени средства, които помагат на организма да се справи с разрушителното действие на изброените влияния, които науката нарича антиоксиданти и Корал клуб предлага цял набор такива продукти, включително един от най-мощните антиоксиданти, известни към момента – Микрохидрин. Допълнително предлагаме и средства за защита от вредните влияния на електромагнитния смог, които се поставят на мобилните телефони, компютрите и телевизорите. Това е серията от Неутроници, която е отличена с многобройни международни награди.

Компанията Coral Club Int. предлага повече от 140 вида уникални продукти за вашето здраве, зад чиято разработка стоят шест лауреата на Нобелова премия.