Как да поддържаме Хармония на физическо и психо-емоционално ниво с Боуен терапия в Уикенд на Промяната на 18.06. от 17:10 часа ще представят Петър Чакъров и Симеон Гавраилов 

Bouen Terapy

Боуен терапевтите Петър Чакъров и Симеон Гавраилов ще ни запознаят с Боуен терапия като изключителен метод за поддържане на физическо, емоционално и ментално здраве. Какви са ползите и механизмите на действие? Как действа и за кого е препоръчителна? Тази холистична терапия е много нежна и в същото време изключително ефективна, което позволява прилагането й включително и върху бебета, деца, бременни жени и възрастни хора.

Техниката Боуен въздейства както на физическо, така и на психо-емоционално ниво, поради което повлиява проблеми от различен характер като болки във врата, кръста и други оплаквания свързани с опорно-двигателния апарат, вътрешни органи, предменструален синдром, бебешки колики, репродуктивни проблеми, алергии и др.

Petar ChakarovПетър Чакъров e един от малцината Боуен терапевти, акредитирани от Австралийската Асоциация по Боуен Терапия, в България. Член на Българската Асоциация по Боуен терапия. Практикува техниката Боуен от 2 години на частна практика в град Пловдив. Има участие в различни фестивали, телевизия, радио и презентации с демонстрация на терапевтичната техника Боуен. Има двугодишна практика като професионален масажист в един от най-добрите фитнес центрове в град Пловдив.
За повече информация:
Тел: 0896 447 993
Facebook: Боуен терапия – Петър Чакъров

~ ~ ~ ~

SimeonСимеон Гавраилов е сертифициран терапевт от Австралийска асоциация по Боуен терапия и е член на българската асоциация по Боуен терапия. Завършва докторат по микробиология в Университета по хранителни технологии – гр. Пловдив. Интересува се от холистична медицина и алтернативни методи на лечение. Има участие в различни фестивали и презентации с демонстрация на терапевтичната техника Боуен.

Тази холистична терапия е много нежна и в същото време изключително ефективна, което позволява прилагането й включително и върху бебета, деца, бременни жени и възрастни хора. Техниката Боуен въздейства както на физическо, така и на психо-емоционално ниво, поради което повлиява проблеми от различен характер като болки във врата, кръста и други оплаквания свързани с опорно-двигателния апарат, вътрешни органи, предменструален синдром, бебешки колики, репродуктивни проблеми, алергии и др.
Тел: 0893 481 661
e-mail: s.gavrailov@gmail.com
Facebook:  Боуен терапия Пловдив Симеон Гавраилов