По време на Уикенд на Промяната на 18.06. от 14:30 часа Албена Коралиева ще представи и енергийна и дихателна практика „Стани господар на дишането си“ – основни похвати за редукция на стреса  

AlbenaАлбена Коралиева е сертифициран йога треньор и терапевт, специализиран в областта на енергийни женски практики. Води семинари, като интегрира различни познания и опит в йога, Дао, танци, бойни изкуства,пластика на тялото, ставна гимнастика,вибрационна медицина, общуване, комуникационни умения, интересни и лесно приложими техники, с които да подпомага жените в преоткриване на своя чар и женственост. Обучавана е от индиец, балиец, украинка. Завършила успешно школи и програми за физическо,личностно развитие и работа с женската енергия: Института по йога и спиритуални науки Kaivalyadhama – Индия, Норбеков, Марго Ананд, Тайзан, Наталия Кобилкина, Игор Незовибатко, Читранджан Кумар, Барбара Рен, Анет Гьорес, Лана Петкова и др.

Създава комплекс за Развиване на женската енергия – медитативни, дихателни, лечебни йога упражнения, древни танци и ритуали, за да се докоснете до много важна страна от живота Ви, да разберете женската си същност и да и помогнете да заеме по – значителна роля във вашия живот.
Упражненията дълбоко повлияват хормонални проблеми, жлези с вътрешна секреция, кистозни яйчници, течения, всякакъв тип блокажи в областта на ханша, кръста, бедрата, постигат раздвижване на лимфопотока, детоксикация, гъвкавост, отслабване.
Помагат за изчистване на задържани в тялото негативни емоции: гняв, вина, обида, болка, мъка, тъга, които ни фрустрират и самосаботират.

My life

Редовната дихателна практика носи енергия, будност и яснота, които са ни необходими, за да се справяме с многобройните изисквания на всекидневния живот.
В този тренинг ще научите:
> Кои са трите дяла на дишането.
> Алтернативното дишане – техника за успокояване и контрол на ума
> Мантрата „Ом” – като дихателна практика
> Енергизиращо дишане – култивиране и канализиране на енергийния поток.
> Медитация – Дищане по чакрите

Комплексът от дихателни техники повлиява проблеми свързани с:
– Главоболие от стрес и мигрена
– Неспособност да се съсредоточаваме и да мислим ясно
– Липса на фокус в живота
– Затруднения с дишането
– Нарушаване на съня
– Физическа умора
– Нервно напрежение
– Хормонални проблеми
– Слабост на имунната система
– Автоимунни проблеми

Бъди господар на дъха си! Бъди господар на себе си!

Важно!
– Не е необходимо определено ниво на физическа подготовка, за да се включите в тренинга.
– Бъдете с подходящо Облекло – спортно /клинче и потник/, маска за очи