На 18.06. (събота) от 16:15 часа Иво Величков ще представи своята интересна и провокираща лекция на тема „Детоксикация на мисленето или вкусът на духовните кренвирши“

Ivo_Velichkov

Иво Величков е психотерапевт, автор на „Тайните на хипнозата“, многократно издавана у нас и в чужбина. Председател на Българска Асоциация по Хипноза. Преподава клинична хипноза на психолози, стоматолози и медици, а също така води семинари за широка публика в сферата на работа с трансовите състояния, дихателните практики, ефективната комуникация, използването на психофизическия ни потенциал, опознаване същността на медитацията, концентрацията и релаксацията, личностното развитие и други. Подходът му е насочен към отключване на неподозираните знания, умения и естествени механизми, заложени във всеки от нас. Инструктор е в индонезийската школа за вътрешни бойни изкуства „Санди Мурти“ и в руската школа „Система“.

В Уикенд на Промяната Иво ще развие темата за духовността и нейните илюзии в съвременния свят. Искреният стремеж към знание, към опознаване на истинската същност на нещата е двигател в развитието и духовните търсения на все повече хора. Пътищата на духа са неизброими и разнообразни, но водят към една и съща цел. Затова и капаните, мините, които са заложени по тях са едни и същи. Как да се предпазим от тях, как да изградим критерии, които ни помагат да ги преодолеем, как да поддържаме курс в правилната посока, как да разпознаваме духовните миражи, как да наблюдаваме себе си, как да контролираме мислите си е темата на срещата ни този път. Защото мислите са наш приятел само ако ги контролираме – иначе са най-големия ни враг.