В Уикенд на ПРОМЯНАТА на 18.06 (събота) от 15:10 часа Дорина Ташева ще представи лекция на тема „Алтернативно хранене – път към здраве и вътрешен мир”

13141098_1146838275373483_367148861_n

Дорина Ташева – веган шеф, психолог, психотерапевт, педагог, Рейки терапевт. Дорина е психолог по образование, практикуващ веган готвач с ориентация към здравословното хранене, вярващ в холистиката като единствен път към здраве.

hranene_evolution

Човекът е неразделна цялост от ум, душа и тяло. Грижата за всяка част от нашето същество е ключът към здравето, щастието и хармонията. Знанието как да се храним, как да се движим, и свързваме с природата, другите и най-вече със себе си е богатството, към което си заслужава да се стремим, смята Дорина.

В своята практична лекция по време на форума на Промяната, тя ще представи различни видове здравословни ястия и напитки, ще изложи техники как да приготвяме здравословно меню у дома.

Ще разберем кои храни са важни да присъстват в ежедневието ни и защо. Също така ще открием заедно кои храни и практики пречистват тялото ни, успокояват съзнанието ни и ни водят към душевен баланс. 

Здравето е въпрос на избор. Да избираме съзнателно!