Лекция на тема „Подобрете отношенията си с Хюман Дизайн“ ще представят
на 18 юни (събота) от 16:10 часа в Уикенд на Промяната
Константин Тодоров и Северина Кирилова

Todorov

Константин Тодоров, сертифициран преподавател по Хюман дизайн, е визионер, новатор и отличен разказвач на истории, които ярко илюстрират практичната страна на Хюман Дизайн. 

С простите и разбираеми примери от живота, които дава, ще ви отвори очите за неща, които често гледате, но не виждате. Като ви показва какво определя избора, решенията и поведението ви.
Знанията, които споделя, са плод на дългогодишния му личен опит в областта на човекознанието.

Kirilova

Северина Кирилова е главен мениджър на проекта humandesign.bg.
Активно се занимава с популяризирането на Хюман дизайн, като организира: Презентации, Курсове, Работилници, Семинари извън града и др.

life-partner

Искате да научите повече за любимия човек и за това как да изградите стабилна и пълноценна връзка?
Или още не сте във връзка, но активно търсите правилния човек?

Тогава за вас е лекцията на Humandesign.bg
Хюман Дизайн е утвърдена система, която разкрива човешките способности, склонности, силни и слаби страни, всички заложби, с които сте родени. С помощта на системата можете да научите повече за себе си, за половинката си, за това защо връзката ви изглежда по този начин. Да разберете защо с един партньор имате повече страст, а с друг ви е спокойно и хармонично. Тайната на трайните отношения е във взаимното опознаване на нуждите ви. И с Хюман Дизайн ще знаете точно от какво има нужда партньорът и какъв е най-добрият начин да намерите взаимност.
Как да избираме подходящ специално за нас партньор? Как да получим максимума от една връзка? Какво можем да преживеем в тази конкретна връзка с този конкретен човек?

Заповядайте на лекцията „Любов и Връзка с Хюман Дизайн”,
за да разберете всички тези отговори!