В Уикенд на Промяната на 19 юни (неделя) от 14:30 до 16:00 часа лекция и практична сесия по Интегративно дишане ще представи Миглена Чордова

Joy-Monochrome

Миглена Чордова е икономист по образование и професионалното й развитие стартира в сферата на финансите. С раждането на нейната дъщеря през 2010 година започва процес на трансформация отвътре и отвън. Тя казва за себе си: “Аз съм търсач на силни усещания – живея със страст и без страх”. Интересите й са в сферата на психология, веданта философия, интегрална философия, невро-лингвистично програмиране (НЛП), кристалотерапия, йога. Неин проект е сайта SunArt. Съорганизатор е на Фестивала “Здравей здраве” от 2014 г. По същото време се заражда и силния й интерес към Интегративното дишане. Първата й среща с изцелителната сила на дъха е толкова мощна и разтърсваща, че бързо взима решението да се обучава професионално в тази сфера, за да може компетентно да разпространява знанието за целебната сила на дъха. Следва обучение за фасилитатори по Интегративно дишане към Институт за Интегрално Развитие и Австрийската асоциация по Интегративно дишане.

Breath_

Знаете ли че, ДИШАНЕТО, когато се прави съзнателно, интегрира тялото и душата и по този начин е в служба на цялостността. Осъзнато дишане означава да трансферираме тази цялостност във вътрешно преживяване. По време на дихателният процес, определени преживявания от биографичен, а понякога и от трансперсонален характер, биват изведени на съзнателно ниво, така че да бъдат вътрешно интегрирани. За дъха е лесно да извади наяве тези преживявания, които иначе са „складирани“ на едно дълбоко ниво, и да ги интегрира в мрежата на съзнанието. Дишането разширява тази мрежа, като вплита различните части на личността в нея, докато накрая вътрешното осъзнаване не я приеме като нещо изключително красиво. Преживяванията на интеграция по време на дихателен процес, оказват своето влияние и по посока на всекидневният ни живот, така че човек да може да стане по-осъзнат за настоящият момент и по-лесно да възвръща вътрешната си хармония и баланс.

Очакваме ви в тази дихателна сесия, която носи важна трансформация и информация
за нас самите!